Beyond retro och beyond trevlig personal


Idag har jag ägnat det mesta av dagen åt att umgås med fina Frida här på söder. Vi letade igenom varenda second handbutik efter en klänning till hennes systers bröllop, klämde på fantastiska plagg i mängder och njöt av sommarsol. En sån där dag då saker och ting är bra och bara himlans skön.

Hittade hur mycket fint som helst på Beyond Retro men som varje gång jag är där tar det emot lite varje gång att ens överväga att handla. För jag känner mig inte riktigt välkommen. Jag känner mig inte helt trevligt bemött. Och framförallt känner jag att de har lite lite utav en attityd som gör att jag ständigt känner mig.. fel? Tråkigt men sant då de har så mycket fint. Men, känslan jag får gör att jag faktiskt handlar där mindre. Synd också då
Elsa gör att jag ständigt får sug efter deras allra sockrigaste klänningar.
En affär som dock gjorde mig himlans lycklig idag var en liten butik ovanför Lisa Larssons 2hand som hade makalösa karamellskor till mig från Repetto i fransk storlek 35, alltså en 34. Söta så det ilade i tänderna.

Bilden ovan är från en annan tur till Beyond Retro.

Kommentarer
Postat av: betty lou

var på lisa larson i fredags, hittade massor med fina skor men alltid för små.



var på beyond retro igår inne i stan, ser som ingen personal. blir mest irriterad över att jag inte hittar nåt, tror personalen köper allt fint :( jag som har 250 kr i tillgodo där, kommer aldrig att hitta nåt att köpa

Postat av: julia

Ibland jobbar Armand Mirpour på Beyond Retro på Söder. Han är fasligt fin, söt och trevlig och rockade dessutom på Emmaboda. Lyssna på honom här: http://www.myspace.com/armandmirpour

2009-08-20 @ 20:05:00
URL: http://ohhboy.blogg.se/
Postat av: jennifer,

kvinna, hur har du lyckats spara ut hela den långa hårmanen egentligen? erkänn att du har en hemlig hårkur på lager...

2009-08-20 @ 20:18:47
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack för en himla mysig dag!

Faktiskt fick jag jättebra hjälp av två gulliga tjejer på Beyond Retro i City, tummen upp för dem! Dock fanns det ej någon prislapp på min klänning så jag tror de sålde den för mycket mer än vad den skulle kosta... Jag hade nada energi kvar så jag betalade och såg glad ut:).



Kram till dig Kajsa!

2009-08-20 @ 20:22:18
Postat av: Ida

Håller med om att det ofta är en väldigt tråkig stämning inne på Beyond Retro. Enda gången jag blivit trevligt bemött där var jag skulle köpa en tyllkjol (men det kan ju ha varit för att de kostar en del också...). Lisa Larssons har alltid så fina skor! Har du varit på Old touch förresten? Min favoritbutik i hela Stockholm. ♥

2009-08-20 @ 20:47:56
URL: http://sugartime.se
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Vad trist att de inte verkar trevliga på Beyond Retro...

2009-08-20 @ 21:08:27
URL: http://myshoebox.se
Postat av: almaa

jag har tyvärr samma erfarenhet av personalen där. inte serviceminded alls och verkar tycka att det är mycket mer än alla andra. Mycket besviken eftersom den i london är min favvoaffär, var där varje lördag i flera år- vart så glad när de kom hit och så anställer de folk som beter sig som as. not great. elsa verkar trevlig, men alla andra jag mött där har bemött mig med nochalans och nedlåtande blickar. trist.

2009-08-20 @ 21:36:59
URL: http://whatalmawears.blogspot.com
Postat av: Hanna P

det tycker jag är lite tråkigt med söder överhuvudtaget, att det nästan är lite rockstar-stämpel på att jobba i cool klädbutik och därför behöver man inte anstränga sig utan bara stå och se snygg ut. (ja jag är lite bitter)

2009-08-20 @ 23:26:24
URL: http://www.hannapersson.com
Postat av: Sussi

Jag känner likadant i Gävles hobbybutik, tycker inte alls om att handla där, men vill så gärna göra det. Dålig personal kan inte vara bra för deras business..

2009-08-20 @ 23:59:30
URL: http://lavica.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, det är så tråkigt med sådan personal. Får ofta känslan av att man stör om man ber om hjälp i vissa butiker. Obehagligt.

2009-08-21 @ 09:25:49
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Sica

Jag har lyckligvis inte upplevt personalen otrevlig på söder. Och där kan jag vandra runt i flera timmar. Allt som dom har! Man får ju lyckorus bara av att tänka på det.

2009-08-24 @ 22:12:09
URL: http://sicastyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback