Rosa mocka och vita sidenband

På cafeét där jag jobbar på somrarna så har vi uniformer i kungsblått som får mig att se ut som en liten cirkusapa. Det är förvisso roligt men ganska ofta känner jag mig lite för mycket cirkusapa och lite för lite
Kajsa. Men på fötterna kan man ha nästan vad man vill så när vi åkte till toffelfabriken för att införskaffa skodon valde jag dessa. Får mig att minnas barndomen då varenda unge, och vuxen för den delen, i skåne verkade ha fötterna i ett par tofflor. Förvisso är det lätt som tusan att vricka fötterna i dem men när man fått in snitsen så klapprar man fram riktigt fort!
 Är de inte bedårande?


Känns fint att sticka fötterna i en klassisk gammal sko som aldrig riktigt går ur tiden. Den är inte snyggast i världen när det kommer till modellen men det är ju ändå något med känslan av Emil i Lönneberga och det ursvenska.
Lite rosetter och rosa mocka på det och vi var i hamn för min del.

edit. Dessa är köpta på Toffelfabriken på Hallandsåsen och finns i alla möjliga färger, former och modeller.
Kostar mellan 3 - 500 kronor.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad söta!

Postat av: Hanna

Oh, så söta!

Här i Torsby börjar träskorna så smått försvinna. Förut har de liksom hängt ihop med raggarkulturen, men den försvinner också. Vilket är bra i ganska många avseenden, men lite charmig är den ändå.

2009-06-15 @ 20:55:40
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Anonym

Gillar att det står fotriktig i dom! Haha. Brukar alltid driva och säga att man folk inte har fotriktiga skor. Men det har du Kajsa! Torekov är mysigt!

2009-06-15 @ 21:06:08
Postat av: En magisk purt til en anan värd

Så grymt söta! Men gå inte med 10 000 kr lösa i handen i sedelform med tofflor. Det gjorde en tant i vår by. Min bror och jag såg ett sedelmoln på vägen med lastbilar som körde igenom och hjälpte henne att städa upp. Sen bara anklagade hon oss för att ha stulit 110 kr. Kärring om du frågar mig!

2009-06-15 @ 23:37:53
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Elin

Superfina, skulle gärna ha ett par men jag sprang alltid i sånna som barn och bröt nästan fötterna av mig så jag känner mig lite avskräckt ;P

2009-06-15 @ 23:50:54
URL: http://wickedwonderboy.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilka söta! Skulle också vilja ha ett par träskor, helst jordgubbsröda, men träskor är lite farligt för vingelputtar som mig.

2009-06-16 @ 13:58:35
URL: http://sugartime.blogg.se/
Postat av: Karolin

Underbara!

2009-06-16 @ 19:51:49
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Sassy

Så otroligt söta och älskvärda små träskor!



Och tack för din kommentar, den gjorde mig glad:)



Trevli Midsommar!

2009-06-19 @ 10:36:35
URL: http://eurotrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback