braindead.

Jag har försökt skriva ett inlägg nu om min ytterst förvirrande dag. Men eftersom den är så förvirrande och invecklad med samtal, förhoppningar, beslut och besked, glädjepip och långdragna suckar, sökande efter information, mail i mängder, fler telefonsamtal, konsultation med allt och alla och precis ALLT därimellan så struntar jag i att försöka blogga om det. Jag bara säger; håll en tumme för mig så hoppas vi att jag är lite mer klar i huvudet när den här dagen är över och jag ska på Beyond retros butiksinvigning.

Puuh.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Älskar nedersta bilden. :D

Postat av: Rebecka

Det är bara att hoppas på det bättre då!



Och angående Hello Saferide-inlägget: Min vän som jag tillägnar låten har bott i närheten av Östersund, så det passar ju ganska bra!

2009-10-01 @ 16:48:46
URL: http://stormsteg.blogspot.com
Postat av: Hanna

Håller en tumme åt dig :)

2009-10-01 @ 17:09:51
URL: http://farbrorfrans.blogg.se/
Postat av: Sassy

Jag håller tummarna för att förvirringen ska klarna!

2009-10-01 @ 18:00:22
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Sussi

Lite sent kanske, men jag håller tummarna! Hoppas att morgondagen är lite mindre crazy.

2009-10-01 @ 18:20:48
URL: http://lavica.blogg.se/
Postat av: Karolin

Håller tummar så hårt att det vitnar.



Beträffande utvecklingssamtalet var jag bra. Men jag behövde visst ta för mig mer, eller snarare så att min lugna yta kunde ge intryck av att jag inte tog för mig. Jag vet inte riktigt. Men bra var jag, det var det ingen tvivel om :)

2009-10-01 @ 18:26:43
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: agneta

Det är de jag tycker är nackdelen med vintagekläder. När man går till en butik kan man oftast hitta plagg i rätt storlek. Men när det är 2hand finns det ju bara en, på gott och ont liksom. Men jag vägrar att känna att jag måste ändra på min kropp. Jag skulle ju inte vilja ändra nått hos en så trogen följeslagare. Nä, svaret är nog snarare en bra gördel eller att nöja mig med att jag faktiskt redan har ett antal fina klänningar i garderoben :)



ps: va roligt att du titta in i min blogg. jag brukar läsa din ganska ofta. Jag älskar att du skrev "Everyday is dress up day" för det är precis så ja tänker :)

2009-10-01 @ 18:31:54
URL: http://candyplease.blogg.se/
Postat av: Annie

Jo, angående kameran. Jag har inte riktigt bestämt mig - helst hade jag väl velat ha en systemkamera, men de känns så stora och otympliga. Så egentligen är det väl allra helst en liten systemkamera jag skulle vilja ha, men jag tror jag siktar in mig på en bra digitalkamera istället. Lite smidigare, och lite billigare. :)vet du någon månntro?

2009-10-01 @ 18:41:58
URL: http://anniehalje.devote.se
Postat av: Ida

Jag håller båda tummarna för dig, finis.

2009-10-01 @ 23:08:50
URL: http://sugartime.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback