Ett-nio-minuters-telefonsamtal

Nyss ringde han som är strösslet på glassen. Vi pratades vid i nio minuter drygt.
För mig är kärlek någonting som jag kan njuta av, glädjas åt och uppfyllas av ungefär varannan helg i två-tre dagar. Det är intensiva, korta perioder av att sova med sitt huvud på samma kudde som något annan. Hålla handen och kisa in i två blåa ögon med en brun fläck i det ena. Idag åkte han 70 mil ifrån mig igen och varje kilometer kändes. Vårt förhållande tar på intet sätt paus när vi är isär. Naturligtvis är vi fortfarande ett par. Men kärleken blir annorlunda. Det är nio minuter på telefon, "vad har du gjort idag?" och ord om saknad.
Just nu önskar jag så himla mycket att kärlek var huvudet på samma kudde varje natt och grumliga ögon vid varje frukost. Inte bara varannan helg i två-tre dagar åt gången.


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Åh. Det går inte att skriva något direkt upplyftande. Det är jobbigt, men det är i alla fall kärlek och då kan det få vara värt det.

Postat av: Camilla

Åh, Kajsa. Jag vet precis vad du menar. Distansförhållande är så orättvist ibland.

2009-10-12 @ 00:20:56
URL: http://cmtk.blogspot.com
Postat av: Josefine

Starkt av er att klara av det..

Jag hade nog inte gjort det!

2009-10-12 @ 08:54:17
URL: http://josssne.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tårade ögon av igenkänning, finaste.

Jag är så lycklig över mitt fritidskort, som gör att jag kan åka och hälsa på min kärlek för så lite som 200 kronor fram och tillbaka. Vilket betyder att kunna ses oftare än var tredje helg, kanske till och med varje helg ibland. (Som nu, till exempel. Två helger i rad har vi somnat i samma säng, med högst några millimeters mellanrum.) Men 200 kronor hit och dit blir mycket pengar tillslut när man har 1050 att spendera i månaden och när det finns annat än bara tågresor som måste betalas.



Jag fantasiplanerar för när vi kan flytta ihop och bo i en massa underbara städer långt bort.

2009-10-12 @ 19:02:35
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Sica

Vet precis hur det känns. Jag kommer då aldrig glömma min första absoluta riktiga kärlek. Vi blev tillsammans en fredag och måndagen därpå ryckte han in i lumpen .. i 10mån.

2009-10-12 @ 21:32:48
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Elin

Vet precis vad du menar. Min finaste fina bor flera mil bort då jag studerar i Uppsala och han alltför många mil norrut. Som tur är så kan vi fara till varandra var och varannan helg men inte ens det är ju riktigt gott nog. Efter två år på detta sätt så är drömmen att få ses vaje dag och sova tillsammans varje natt vacker att se fram emot. För en dag så är studierna klara och då jäklar! ^^

2009-10-14 @ 10:29:52
URL: http://elinettan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback