Dagens; "Kolla mina R2D2 ben!"

Jag skulle inte säga att jag lever i en misär. Dock i en jobbig situation. Min livssituation känns just nu nämligen ungefär lika avslappnad och lugn som Guantanamo-basen. Jag tycker inte om det.
Men eftersom det är ungefär lika stora doser av bra saker som roligheter så tänkte jag att jag puttar ned några tråkiga saker från den sidan av vågen så blir det fördel på den goda, fina sidan. Så på onsdag flyr jag från "skogens dag" på skolan (jag vill ju ändå inte jobba med att mörda träd i framtiden) till att åka in till stan och kika lite i affärer och prata med en trevlig människa om modebloggning. Dock ser jag ingen utväg på projektarbetet och inser att det bara är att sammanställa papprena som jag gjorde fina svalor och båtar av innan. Origami är en underskattad konstform faktiskt.
2
Jag ville alltid bli ballerina som liten. Nu blev jag ju inte det. Men eftersom jag har en bästa kompis som är det så låtsas jag att jag är sjukt bra på det där med hur man posar med fötterna i knasiga vinklar.
Jag skulle bara visa hur de... rymdiga? strumporna såg ut. (Sånt har de iaf inte på guantanamo-basen iaf.)
11
Blå/vit rutiga tygskor, 2Hand
Svarta strumpisar x 2, Åhléns
Silvervävda strumpor, nya
Jeanskjol med broderier, ?
Grått/silver linne, Indiska
Vit hoodie med gigantisk luva, Vero Moda
+ hästsvans med silversidenband i rosett runtom


Kommentarer
Postat av: Britta

Gillar dina silvriga knästrumpor!

Postat av: Nathalie

Har du också inlämning på projektarbetet den här veckan? Eller alla kanske har det? Iaf, proj.arbete suger :( När jag tar över makten i Sverige ska jag avskaffa det!

2007-03-13 @ 10:43:45
URL: http://nenneblogg.blogg.se
Postat av: Elin

ah, snygga silverstrumpor! vad kommer dom ifrån? tack förresten för hjälpen med skorna ;)

2007-03-13 @ 12:25:39
URL: http://sillylilly.blogg.se
Postat av: sophie

ååh, vill också dit!!!speciellt till topshop:P coola strumpor!

2007-03-13 @ 13:03:07
URL: http://sophiealexandra.blogg.se
Postat av: HillieBillie

Kajsaaa! I am so proud of ya, med hänvisning till vårat smsande idag. I say go for it! (Igen) Det kommer gå jättebra. Jag kan bli din personliga vakt! En vakt mot eventuella otrevliga inställningar och kommentarer. ;) Nej men det kommer gå jättebra! Du vet vad jag pratar om. Pusselipuss!

2007-03-13 @ 13:08:55
URL: http://hilliebillie.blogg.se/
Postat av: Hanna

sött!

2007-03-13 @ 16:10:17
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: aenigma

Britta; tack, det gör jag med! :)
Nathalie; Jaaa det har jag. Eller, första inlämningen, sedan får vi tillbaka och "rättar" det som behövs för det slutgiltiga. Its killing me!
Vad gör du om? Ja! Vi avskaffar det Nuuuu. :D Haha
Elin; Haha tack. De är hittade i min mors garderob. Ärligt talat tror jag att de är specialstrumpor gjorda för att värma extra bra. De har metalltrådar invävda i tyget liksom! Det var så lite så .
Sophie; Jag vill dit nu nu nu. Men först, projektarbete.. :P Blä
HillieBillie; Ohh, du anar inte hur du räddade min dag imorse. jag var helt knäckt, ett nervvrak på gränsen till att... trilla ihop. Jag har så dåligt själförtroende gällande sånt där. Men, jag ska dit imorgon och på fredag så ska jag gå rakryggad. (Med dig som min vakt!) tack vännen! PusselipussPUSS
Hanna; Tack

2007-03-13 @ 19:28:03
URL: http://aenigma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback