Confessions, julklappsångest & shoppingrus

Jag erkänner. jag åkte inte alls in till stan för att köpa saker till mig själv, men är det mitt fel att alla affärer har massor som bara skriker mitt namn? Dock var jag stark och sade nej till mycket... men en del slank med...!

Har lääänge velat ha ett par slimmade, stupisar i svart men inte hittat ett par jag fallit för till 100 % och nu snubblade jag över dessa raringar och med det övertalande priset fick de snällt följa med hem. Och jag är sååå glad! Har sånna illvilliga komplex mot min rumpa och mina ben så jag har inte velat ha så pass tighta jeans men någongång får man ta sig i kragen. Och jag gjorde det igår!

Kunde jag låta bli en puderrosa skönhet med riktigt härliga puffärmar, fina detaljer runt ringningen, mjukt material, fin kant, härligt invävt mönster och lagom lång modell? Nej...
Åhléns barnavdelning och jag kom bra överens igår.

H&Ms barnavdelning trallades förbi och eftersom jag är svag för 1. rosetter, 2. mörkt lila, 3. söta saker överhuvudtaget så kunde jag inte motstå det lila diademet i sammet med vit kontrastsöm och rosett, och det leopardfärgade lite bredare.
Second hand är väldigt roligt och efter att ha provat ca 10 pälsmössor av superfin kvalité kunde jag inte motstå den knasiga, men ack så mjuka och fräsiga sötnosen till pälsmössa med liten skärm och "svanstipp" till knopp. Den blev min för svindlande 30 kr.

Jag har dåååligt karaktär ibland.
Under vistelsen i Sthlm för ett par veckor sedan fingrade jag på brokadkavajen från Indiska som redan är en blogghype utöver det vanliga. Jag diggar guld, älskar modellen och har alltid tyckt att brokad är fint men sade bestämt nej till den i Sthlm. När den sedan hängde där och var underbar på Indiska i Östersund kunde jag inte stå emot. Dessutom är jag ju grymt avundsjuk på Sofiaovarlden och hennes likadana i svart så nu kan jag ju sluta med det. :)

Men jag handlade faktiskt en del julklappar också, kan jag säga till mitt försvar!
Och lite till smågrejer till mig själv kom jag just på...

Kommentarer
Postat av: Jessie

Åå sikken söting den puderrosa toppen är. Älskar färgen!

Postat av: sofia

klart du ska ha brokadjackan, den är finast i världen! Har använt min två gånger den här veckan!

2006-12-16 @ 11:43:15
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Aenigma

Jessie; Mmm, jag föll helt klart för färgen. Neutral men ändå inte tråkig! Om du är sugen på den så kolla Åhléns barnavdelning. :D Haha
Sofia; Jag kunde inte låta bli. Den ropade ju på mig över hela Indiska affären ju så den var tvungen att följa med hem. Dessutom trodde jag att den var dyrare så det blev en positiv överasskning på fler sätt! Jag ska ha den på australiensiska kompisens avskedsfest i veckan som kommer. :(

2006-12-16 @ 13:19:12
Postat av: Jelena

Den där brokadjackan är helt underbar!

2006-12-18 @ 20:03:35
URL: http://styleiseternal.blogg.se/
Postat av: Aenigma

Jelena; Ja, visst är den? Var ju helt enkelt tvungen att köpa den! :D

2006-12-18 @ 20:10:04
Postat av: HillieBillie

You look so hot in stuprör! ;) Stuprör is the shit.

2006-12-18 @ 20:59:32
URL: http://hilliebillie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback