Dagens; Röda toner

Jag erkänner villigt att jag för det mesta hatar ord som "casual" eller att klä sig vanligt och liksom enkelt. I min värld går en outfit nämligen ut på att den ska komponerad med omsorg, eftertanke och defenitivt välmatchat. Herregud, jag är besatt av att det måste matchas! Sedan går det inte riktigt till överdrift för det ser bara löjligt ut men det är så mycket roligare tycker jag att ha en personlig stil med fina och annorlunda detaljer. Och färgerna behöver inte vara samma, de räcker med att de går bra ihop!
För det mesta faller faktiskt ingenting åt slumpen och det mesta i min värld går ton i ton.
Sjukt, ja! Nödvändigt, ja!
Nya, svarta stupisjeansen
Kakifärgade uggisar
Rött linne, H&M
Kaki/röd/mörktblå omlottblus/skjorta, Object
Rött sammets diadem, mamsells
Halsband med röda och vita pärlor, gjort av mig

1
2

Marc O´ Polo väskan i mjukt, ljust läder och marinblått tyg som var gåva från mamsell användes till skolan och förgyllde den annars stressiga dagen.
Det är till och med skönt att det inte blev någon middag i Åre med esteterna och sedan bowling, jag hade nog inte varit jätte pepp. Så det blir scrapbooking till australiensiske vännen, minnen i överflöd och kanske lite middag i min ensamhet?!

Dagens låt; The Killers - Great big sled (Vill man kräkas på alla vanliga jullåtar men ändå behålla feelingen, lyssna på denna. Underbar!)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilken tjusig blus! =)

Postat av: Aenigma

Amanda; Tack! Den är i storlek L, jag är storlek S, men jag ville ha den och det fanns bara en kvar så eftersom det var omlottmodell snurrar jag den lite mer runt mig så passar den... :D Haha

2006-12-18 @ 19:39:48
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Jess

åh, udda och snyggt!

2006-12-18 @ 20:37:12
URL: http://jessjess.blogg.se
Postat av: Anonym

Jess; Haha, udda är inte det ordet jag tänkte på att jag ville vara men tack för berömmet! :D Det är alltid roligt när folk tycker att man klär sig fint eller lite annorlunda.

2006-12-18 @ 21:02:10
Postat av: sofia

Nej usch och fy för casual! Och din blus är superläcker!

2006-12-19 @ 18:33:05
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Aenigma

Sofia; Preciiiis! :) Haha Tack så mycket!

2006-12-20 @ 16:03:09
URL: http://aenigma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback