The day after tomorrow

Facehunter är en sådandär sida som jag går in på när jag vill ha inspiration och kolla in häftiga kläder. Dock är det inte ofta som jag tänker att det är så jag vill vill klä mig efter att ha sett alla bilder där.
Men jag har insett hur mycket roligare det är när människor klär sig inviduellt. Jag är ingen sucker för folk som klär sig extremt för att folk ska se dem, jag tycker bara att det är så coolt när människor klär sig i vad de tycker är fint i en blandning mellan personligt och trendigt. Varför vill 75 % av Sveriges alla tjejer se ut som Ebba von Sydow? Enligt mig är hon långt ifrån stilikon och klär sig ju ganska plain fast med riktigt dyra kläder för att hon har råd. En mix av personligt vs. trendigt, dyrt vs. billigt, färgglatt vs. nedtonat, detaljrikt vs enkelt, iögonfallande vs. sobert och så vidare. Det viktigaste är att det är en balans som är skön, som man trivs i och som man har på sig för att man själv gillar det!

Lite för genomskinligt för min smak men jag diggar ändå den vita blusen i kontrast med den söta, stora rosetten i svart på magen. Det ger lite edge. Och ärligt talat, ja glasögonen i oreange är skitfula men samtidigt hade ändå outfiten blivit ganska tråkig utan dem. De ger bra färg!


Kommentarer
Postat av: emma

Oj vilka stora fötter du har =))).. Gud vilken himla sött blus

Postat av: Fliickan

Håller absolut med dig, det är mycket roligare att ha en egen stil (även om det är nästintill omöjligt eftersom att man förmodligen alltid får inspiration från andra håll)

2006-12-26 @ 21:48:19
URL: http://fliickans.webblogg.se
Postat av: Aenigma

Emma; Japp så stora att de får plats i mina skor...? Småttingar till 32:or! :D Haha
Ja, jag gillar den också. Misstänker att det faktiskt kan vara H&M dessutom:)
Fliickan; Precis. Det jag tänker på när jag klär mig är att jag influeras av sådanna som jag tycker glär sig bra och gör en mix av det jag gillar så att det passar.

2006-12-27 @ 20:47:33
Postat av: vera

ja håller helt med.. de e ju ingen kost att vara trendig.. va e de för speciellt med de, de e ju bara att öppna en Elle å sen gå och köpa kopiorna på hm.. personlig stil e mycket roligare annars ser ju alla likadana ut..

2006-12-28 @ 15:10:23
URL: http://veranording.webblogg.se
Postat av: Aenigma

Vera; Precis precis! Det viktigaste är ju att man har på sig det man själv gillar och vill ha. Jag bläddrar ofta i Elle men jag skulle över min döda kropp ta på mig någonting bara för att det stod att det var trendigt. Personligt ska det vara!

2006-12-28 @ 16:08:13
Postat av: Sara

Jag tyckte att solglasögonen var fräckast xD

2006-12-29 @ 20:31:54
URL: http://sarafia.blogg.se/
Postat av: Aenigma

Sara; Visst är de coola? Så himla udda att de är roliga! :)

2006-12-30 @ 13:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback