Herrskap och tjänstefolk

Mitt mentala läge är fortfarande extremt stressat och virrigt. Så istället för att göra en bra och pedantiskt lista med exakt vad jag ska ha med mig så sitter jag och tittar på Youtubeklipp på typ... Paul Potts. Och lite Jeff Buckleys Hallelujah. Sånt där som får det att gå rysningar längs med hela ryggraden. Sång som liksom är utanför vår värld.
Har klippt min lugg dessutom. Det borde jag inte få göra. För jag kan inte klippa. Och särskilt inte mig själv!
Nu har jag en småhackig och lite kortare lugg. Inte perfekt men dugligt. Antar jag. Jag säger att den är charmerande, inte skev och sned...

Igår hade jag ju på mig älsklingsrosetten. Så jag sprang in till papis garderober och nallade med mig två till. En stor och ganska stel med prickar i blått och så en liten rar sak i vitt siden. De ska få sitta på min skalleefter hemkomsten från semster.
1
Ändå på G med att gräva fram dyrgripar i garderober så fann jag min underbara tweedkavaj. Ärvd från mamsellen och med en intressant historia bakom sig. Den tar vi dock en annan gång. I alla fall är det en sån där kavaj som inte ser mycket ut för världen innan man tar på sig den. Då förvandlas den till den mest perfekta kavajen någonsin. Skräddarsydd i fin tjock ull med sidenfoder och läderdetaljer. En gång en ryttarkavaj för mamsellens Hubertusritter på sin ponny, numera min raring som inte blivit används så mycket än. Lite för stilig och lite för "jag herrskap, du tjänstejon"-plagg för stället jag bor på. Men den ska få stanna hos mig för evigt med massor av användning i framtiden. 
2
43

Kommentarer
Postat av: Anonym

fint!

Postat av: JUlia

svar: ja precis myrorna ja ;D cool, då får jag hålla utkik efter dej alltså :p hähä. jag skulle minsann oxå behöva lite semester! lite ljus och lite sol och värme, mm. vart är det du ska? du får ta massor fina bilder som vanligt när du är där! :) kram

2007-12-05 @ 15:29:10
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se
Postat av: BEAUTYCAVE

aa det kan va kul att variera lite också! Fast oftast hittar man ju nåt man tycker passar bättre:) Både röda, rosa och nudefärgade läppstift är snyggt till olika tillfällen!

Va fina garderobsfynd du gjort=)Den vita rosetten är ju bara för söt!

2007-12-05 @ 15:59:03
URL: http://www.beautycave.tjejsajten.se
Postat av: julia

Det e tur man har en pappa som vet vad man gillar! :)
Oh vad härligt och åka till stockholm, lite får du nog allt bryta mot köpförbudet! Men tänk vad du kan shoppa nere i oman. jag ve verkligen väldigt avis på dig!! ;)
Krams

2007-12-05 @ 16:03:34
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: loathing

hej! njeah, jag e lite dyster just nu, ingen speciell anlednign, eller ja, kanske många anledningar.
hoppas du får en skön kväll även fast du stressat.
jag har träffat min gamla chef från ett café, vi har kontakt, han e riktigt rolig. vi skickade roliga bilder på oss själva, till en kille som ligger på psyket.
aja, snart ska jag spela lite tevespel och äta mat, röka några cigg.
hare bra.

2007-12-05 @ 16:19:10
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Fani

oh du har så mkt fint så!

2007-12-06 @ 01:32:17
URL: http://glikia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback