Orientalisk turban


1

Det här med turban har inte alls varit en favorit hos mig och jag fullkomligt avskydde den när jag först såg den tidigt i höstas hos de första stora modehusen på catwalken. (Fast alla verkar ju ha fått för sig att det bara har synts nu i vår!)
Nu har jag ändå fått ångra mig lite eftersom det faktiskt har visat sig kunna vara riktigt coolt. Jag menar, alla kändisar trycker alltid ned en ful keps på skallen när de har dåliga dagar, speciellt hårdagar, då kan man ju istället ha en liten söt, elegant, fin och småtjusig turban.

Jag har en trött dag hemma när hela det blonda, väldigt långa håret spretar i en fläta åt alla håll. Därav göms allt under min första egengjorda turban (har testats i arabländer förut nämligen) och endast flätan sticker ut under sidenscarfen i smaragdgröna toner.
Miss accessoar var ju dock tvungen att peta dit en stor brosch också
på sidan!


3
Framifrån med den knasiga knuten jag lyckades med eftersom jag har ganska litet huvud och scarfen är ganska stor. Men det funkar utmärkt.
2
Lite snett från sidan, beskuren så att mina väldigt osminkade ögon inte syns. Stör inte mig i vanliga fall men nu har jag glada party-ringar under ögonen som inte förhöjer intrycket av stilfulhet kanske...


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag har inte alls missuppfattat dig, det är lättläst vad du tycker. Men jag håller ändå inte med, oavsett om du vet lite, tycker det eller står för det för jag tycker att ska man bära det så ska man veta vad det är. Det står jag för. För mig räcker det inte att veta att det är en bra symbol, jag vill veta varför, varifrån det kommer och vad mer det kan betyda. Att inte du behöver det är din sak. Dessutom får du kommentera precis vad du vill men jag tycker det är onödigt att kommentera att det inte spelar ngn roll varifrån det kommer, klart det gör det!

Postat av: Mill

Du lyckas faktiskt bra med turban! Står dock kvar vid att jag aldrig kommer ha någon. haha!

2007-02-15 @ 15:48:17
URL: http://millssvada.blogspot.com
Postat av: Mark

Har du råkat ut för det jag råkade ut för; människor som hakar upp sig på något man står för/tycker? :)

2007-02-15 @ 15:53:14
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: aenigma

Mill; Haha tack. Den stannar dock på mitt huvud när jag är hemma. Utanför dörren får mitt hår se hur galet ut som helst, den behöver bara ses av min familj på riktigt så att säga. :D

Mark; Jaaaa! OMG, folk älskar verkligen att misstolka det mesta man säger. Då har de ju i alla fall en anledning att skälla och gnälla på en... suck!

2007-02-15 @ 16:10:03
Postat av: Madeleine

haha!saken är den, att har man åsikter och vill dela med sig så får man räkna med att andra också har det. Kan man inte ta det borde man inte borde yttra sig. Sådant är livet!

2007-02-15 @ 16:17:52
URL: http://www.lalein.blogg.se
Postat av: clara

tjusigt värre!

2007-02-15 @ 17:00:52
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Mark

Den där Madeleine lämnade samma inlägg i min blogg också! :) Snacka om att vara beroende av att människor håller med henne. Verkar vara en ytterst tråkig flicka ;P En sån där dum homo sapiens!

2007-02-15 @ 18:20:11
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: Mark

Shit nu fick Madeleine verkligen ett damputbrott i min blogg haha! :) Vart har du hittat henne?

2007-02-15 @ 19:12:39
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: Nanó

Jag blev också ordentligt misstolkad på en blogg för ett tag sedan, och hur jag än försökte förklara vad jag menade, så ville killen inte alls ens försöka förstå! Det verkar som om folk har svårt att se på saker från andra synvinklar nuförtiden! rysligt irriterande!

Oh lala, vilken turban! Gosh jag har månne skrivit vår på min blogg, jag med? ojojjoj, måste rätta till, det är ju höst för gods sakeXD!

2007-02-15 @ 19:23:56
URL: http://nano.rocks.it
Postat av: Sonja på Kvällspasset i P3

Hej, vilken underbar turban du har, och så snyggt med broshen! Jätteroligt att du brukar lyssna på Sonjas Garderob, och jag undrar om du inte vill mms.a in en bild på dig i din coola outfit, med turban eller annat till vårt lyssnargalleri?

gå in på hemsidan så står det hur man gör, eller maila bilden till [email protected]

Annars hoppas jag hur som hellst att du har det riktigt bra! kram, Sonja

2007-02-15 @ 22:18:00
URL: http://www.sr.se/p3/kvallspasset
Postat av: aenigma

Mark; Oh gosh! Varför släpper människor inte saker. Retar jag mig på någonting så lämnar jag den bloggen och låter människan vara ifred med sina åsikter. Det gör ju inte hon iaf... suck!

Nanó; Vissty är det jobbigt? jag hatar när folk helt enkelt vääägrar att släppa saker. Så störigt med pitbull-människor som liksom biter sig fast och aldrig släpper taget.

Oh nej! Har du ocksååååå skrivit vår? Nanó, fy dej! ;D haha

Sonja; Tack så välfigt mycket! Det var roligt att höra att du gillade den. :) Jag diggar verkligen ditt program och lyssnar så ofta jag hinner och kan. Tycker att det är ett väldigt mycket bättre alternativ till Ebba von Sydow och Sofie Fahrmans olika tidningar och program där allting är inriktat på att vara så mainstream och likadant som möjligt. Förstår inte hur sådanna människor kan utnämnas till stilikoner i Sverige... (de har ganska helt enkelt själv utnämnt sig till det?) Haha
Klart att jag kan mms:a eller maila in en bild. Det vore bara en ära att få göra det till ett program som man verkligen gillar!
Ha det super och tack för besöket på min blogg. Kram

2007-02-16 @ 17:37:57
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Mark

Människor borde bry sig mer om hur de förmedlar sina åsikter än hur andra ställer sig i olika frågor! :)

2007-02-16 @ 21:21:15
URL: http://nucci.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback