Världens längsta vecka, respektive fredag

Im in a damn dilemma. Har jobbat i två veckor nu och arbetade min första heldag idag, dvs. från 09.00 till 18.00, och inser att trots att det är kul så är det ändå en ändlös ångesttristess att veta att så fort det blir fint väder så vill jag ju okså vara ute. Och så det där med pengar.
Hösten förväntas tillbringas i Frankrike med Hanna och vi lovade varandra att spara. So far so good.
Men jag är ju Kajsa! Och jag tycker om att shoppa. . .
Visst vill jag till Frankrike with all my heart men jag vill ju också ha en rolig sommar med shopping, utgång i Båstad och roligheter. I måndags blev det ett par shorts, tre par leggings och ett halsband. Igår blev det ett par jeans, nagellack, scarf och så vidare. Vart drar man liksom gränsen för köpstoppet? 

Nu när jag ska bli en teenage millionair så vill jag ju ha en massa saker. Exempelvis som en tisha från tillika märket Teenage Millionair med texten "Mary is my homegirl" eller "Jesus is my homeboy"

Men ikväll så ska jag ägna mig åt att knapra godsaker i trevligt killsällskap förhoppningsvis och kika på film istället för att vara på middag med föräldrarna i Torekov.
Förövrigt så har veckans skörd av härliga designerplagg  varit lite mildare än förra veckan på jobbet. Dock kom, oberoende av varandra, två Mulberry Elgin in på apoteket i Båstad och fick mig att dräggla lite på alvedonen. En svart och en brun i stor modell och fina detaljer. Slår fasen nog varenda Louis Vuitton som hänger på varannan kvinnas arm?!
 

Kommentarer
Postat av: top Chic.

Är Jesus din homeboy? Om du inte är innerligt kristen borde du tänka på vad du sänder ut för budskap.

Postat av: lenie

jesus tröjan är ball

2007-07-01 @ 22:49:52
URL: http://leenajoutsemo.blogg.se/
Postat av: underbaraclara

oh, jag har Jesus is my homeboy! Den är en favorit!

2007-07-05 @ 14:06:47
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Henningkajsa

just started reborning and just hooked on as much info as poss; thank you

2009-03-26 @ 14:58:35
URL: http://henningkajsa.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback