Fotoshoot

Efter den galna grillningen igår, som lär nämnas imorgon, då några av de mina närmsta löpte amok på en halvö  och grillade korv på ett flertal bisarra sätt åkte jag och Hanna hem och bara satt och pratade. Så mysigt att bara få sitta och prata med någon som man tycker mycket om, som man litar på och kan tala med det mesta om. Och som förstår! Vi har ju så mycket att tänka på inför framtiden hon och jag.

Morgonen blev alldeles för tidig för oss två och jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur vi tog oss till bussen imorse. Och det bror inte på något bakfylla, snarare sömnbrist sedan det där samtalet igår natt. Men det vart det värt. Dagen spenderades sedan med letande efter kläder till ett fotojobb, vars resultat kommer nästa fredag i LT, en hel del garv i provhytter, posande med delar av Östersunds befolkning kikande och minifötter-missöden.
Väldigt roligt och lärorikt. Nu ska jag bara öva på att faktiskt le på foton istället för att se allvarlig ut. Svårt.
1
Både jag & Hanna ska ju faktiskt vara lite sparsamma nu i dessa tider med tanke på den kommande långvistelsen i Frankrike och med alla turer vi räknar in i förväg till Italien, Schweiz och Paris. Men när man stått med handen i sidan och bistert, jag har ju svårt att le som sagt på kommando, tittat in i en kamera så får man unna sig saker. Så Hanna haffade ett fint halsband, som jag vill ha, och jag köpte till slut den lilla Bottega Veneta inspirerade väska jag kikat på så många gånger på Indiska. För rea, 79 :- kronor, fanns det ju ingen anledning att låta den vara kvar där. Riktigt bra eftersom jag letat sedan London efter en "cross over body"-väska i mindre modell och dessutom sucktar efter Bottega Venetas stilrena design med det flätade lädret. Ett kap alltså.
2
Dagens kläder. Som har rivits av och på otaliga gånger. Medn vad gör man inte för konsten?
Stupisar, miniklänning som tunika, linne under, kofta med spets, guldvingen från London + korallskallen & den nya Bottega Veneta-ish väskan.
Jag choppade huvudet av mig själv (som i lammen tystnar, Sanna...) då tovan på mitt huvud började anta proportioner som själva huvudet. Mycket otrendigt.

Kommentarer
Postat av: Fashionable Gossip

jag har mått bättre!!! Och sen att idioten inte hör av sig gör ju inte saken bättre precis. Och att jag måste plugga matte gahhh..jag vill inte..döda mig ngn!! Puss

Postat av: Maria

shit vilken söt tunika!

2007-05-19 @ 23:53:35
URL: http://mariiamiia.blogg.se
Postat av: Cornelia

Väldigt söt väska! Absolut ett riktigt kap :)

2007-05-20 @ 00:31:05
URL: http://nelias.blogg.se
Postat av: Maria

Underbar väska! :)

2007-05-20 @ 11:06:47
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: Nathalie

Indiskaväskan är ju riktigt Bottegalik! Det har jag faktiskt inte tänkt på förut. Den är jättesnygg! Tur att den inte har Bottegapris också. ;)

2007-05-20 @ 11:17:29
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Cecilia

va söt din miniklänning var!

2007-05-20 @ 11:45:19
URL: http://illacilla.blogg.se
Postat av: Johanna

hehe, okej men det gör inte alls ont, tycker jag ^^ Jättesöt tunika! =)

2007-05-20 @ 12:16:40
URL: http://sayitall.blogg.se
Postat av: mandy

hur har du fixat ett sånt där mellanrum mellan själva bloggen och "gamla inlägg boxen" ?

2007-05-20 @ 12:43:29
URL: http://smilelikeyoumeanit.blogg.se
Postat av: agnes

Vilken superfin klänning!
Tack för kommentaren !

2007-05-20 @ 12:59:59
URL: http://eyeswereblue.blogg.se
Postat av: Jelena

Väskan är jättefin. Och vilket kanonpris!

2007-05-20 @ 13:30:41
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Johanna

Visst är väskan fantastisk! Jag har en likadan men den har tyvärr gått sönder, fodret har repat upp sig antagligen pga av nycklar eller så! Usch.. så akta dig för det!!

2007-05-22 @ 12:37:13
URL: http://johannaheltenkelt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback