Chasing snowflakes

Välkommen till min vardag. Det var så jag kände det när jag fotade detta idag. Vissa passerar H&M butik efter H&M butik på väg till jobbet, en del kilar ned på Seven Eleven på lunchen och någon kanske tar tunnelbanan från sin egen dörr till gymmets. Själv är det här mitt liv. Min vardag. Åreskutan från toppen av Tottliften sett.
Såsom jag ser det nu skulle jag inte byta det för att bo granne med Urban Outfitters.
5
Igår var ingen bra dag efter att jag kom hem från skidbacken. Inte alls. Men det är bättre nu. Snön fortsätter att falla på ett helt sagolikt sätt och jag spenderade dagen tillsammans med bästa Hanna mellan knotiga björkar och osannorlika mängder snö. Puderskidåkning borde kunna få vem som helst glad. Hela kroppen känns öm efter timvis av kämpande i full karriär i lårdjup snö och oändliga tag med skoveln. Men det är värt det, alltihopa. Imorgon ska vi ut igen. Varför gå till ett gym när man kan få en totalt genomgång av hela kroppen genom att ha en riktig skiddag? Nu sitter jag ensam hemma i huset och funderar på att skippa middagen. Föräldrarna är i Östersund på fest och jag betraktar snön och dricker cola zero i min underbaraste klänning. Jag skulle faktiskt riktigt gärna ha varit bjuden på ELLEgalan. För då hade jag haft den finaste klänningen. Men samtidigt är jag glad. Jag är inte sålt min själ för att smöra mig till en plats. Eller något annat besynnerligt.
43
Jag antar att ingen vill veta dagens klädsel under de ljusa timmarna då jag susade runt i snötäckta och ganska så omysigt doftande, antar jag, Craftunderställ, Ripcurl jacka och Salomonpjäxor? Nää tänkte väl det.
Nu bärs dock; Hellång vintageklänning i rosa/grå/aprikosa toner, gåva från A. Cashmeresjal från Oman. Knallrisa nagellack lite här och där, Depend no. 051. Nytvättat och galet oborstat hår.
21

Kommentarer
Postat av: nice_eyes

Du var allt för söt där du ligger på stolen med dina små rosa tår som sticker fram :)

2008-01-26 @ 18:59:12
Postat av: Sara

Vackra bilder på din klänning med stort K!!
Jag blir smått galen när du berättar om all snö. Det finns inte mycket jag hellre skulle vilja ha än snö just nu. Härligt mycket snö, en liten stuga att bo i där man kan elda och laga middag och sitta och prata hela natten med någon man tycker om. Och gärna lär jag mig att åka skidor morgonen efter!
Och jag är sjukt intresserad av din skid-outfit, eftersom jag är på jakt efter bra vinterjacka. Inspiration eftersökes....
Läppstiftet på första bilden var riktigt fint!
Önskar dig en bra lördagskväll

Postat av: anna

du och stolen ser ut att sitta ihop..vackert vackert!

puss!

2008-01-26 @ 20:14:30
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: SpiegelEule

ohh damn,
if i see your beatiful hair, i wished i'd never been cutting mine. it will take about a year to let them grow...........

2008-01-26 @ 21:02:38
URL: http://www.stylesnapshots.blogspot.com/
Postat av: caroline

får så ofantlig längtan till fjällen när du visar dina bilder, din vardag. Den som ändå hade backarna så nära.. själv får jag njuta av endast en (eller på sin höjd två)veckor om året. men jag är glad för det jag får iallafall! och jag säger bara; njut! du måste vara lycklig du.
(dessutom har du en helt fantastisk klänning, och en underbart fin stol)

2008-01-26 @ 23:41:21
URL: http://imagine.webblogg.se
Postat av: Bobbie

Åh jag vill med ha snööö :):):)

2008-01-27 @ 11:55:29
URL: http://bobbie.webblogg.se
Postat av: vendela

åh vilken underbar stol också :P

2008-01-27 @ 12:27:50
URL: http://psalmijanuari.blogg.se
Postat av: Katarina

Sådär mycket snö önskar jag att vi hade här. Du och klänningen är ju helt för fantastiska!

2008-01-27 @ 13:08:29
URL: http://pleur.blogg.se
Postat av: Sica

åh, ja - man förstår att du har det bra där du bor, med den vackra utsikten. Det är väl den bästa grannen man kan ha! Absolut. Ja, din klänning är vacker, ditt hår är vackert, dina bilder är vackra. Jag är inte avundsjuk på de som får gå på elle-galan. Jag är avundsjuk på dig som får leka i snön varje dag med den där känslan som om det vore Jul hela vintern.

2008-01-27 @ 13:14:10
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: bea

sötis!

2008-01-27 @ 13:44:11
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se
Postat av: loathing

wow, det där vill jag också se varje dag. har du långt hemifrån till skidbacken? måste vara underbart att gå upp på morgonen och släpa sej fram i snön och upp i skidbacken. eller göra upp en lägereld och dricka whiskey och grilla vitlöksbröd och röka pipa. lyssna på rävarna när dom skriker inne i skogen. by the way så är rävskrik det läskigaste som finns.

ha en bra söndag.

2008-01-27 @ 15:51:21
URL: http://highwaytoloathing.blogspot.com
Postat av: Fani

ja visst var det grymt? tackar :D ja det borde du definitivt göra. vi hade helt mörkt i studion, kamera utan blixt & så en blixt precis brevid rökelsen, samtidigt som vi rörde på den. vilken häftig klänning hörre du! and cute picture as always, du får säga till om jag är tjatig höhö 8) ;) vi har också snö här nu minsann, kom idag! pusspuss raringen

2008-01-27 @ 18:00:02
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Smartasmia

Kajsafröken är en tös jag aldrig någonsin skulle tro sälja sin själ för ELLE-galanbiljett...och det är bra. Håller med om att du definitivt skulle vara kvällens pingla om du dök upp i den finingen:-) Och jepps - jag föredrar också Åreskutan. Eller maren här utanför. En sommar för länge sedan var jag hantlangare i fält åt forskarna uppe i Tarfala. Då gick jag otränad med 20 kg i packningen från Nikkaloukta till Tarfaladalen. När jag passerade Kebnekaise visste jag att det inte var så långt kvar. Då var jag också tokglad över utsikten:-) Även om det inte var Åreskutan. Kram på sötnosen

2008-01-27 @ 18:10:33
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Karin

sham sham! jag åker ner till en liten by som heter Kosgoda, ett par mil söder om huvudstaden. 'kustby'... där jag undervisar ungar i engelska, tar hand om sköldpaddor & bygger hus :) Var där ett par veckor förra året och stooormtrivdes, killen som är vår 'in-country coordinator' är typ bäst i världen! han är heeelt underbar. så jag kontaktade honom igen och bad om att få komma tillbaka. så den här gången åker jag inte med någon organisation, men arbetar fortf. som volontär där. Jag tror inte jag spenderat pengar på någonting så värt någonsin, verkligen det bästa jag gjort! på helgerna gör man lite utflykter runt i landet, besteg bland annat ett berg (typ pilgrimsfärd med över 50.000 pers) på 2500 meter... Nu ska jag vara där en månad :D
organisationen jag åkte med var www.i-to-i.com, men jag tycker deras sida ljuger lite om själva projektet, samt bilderna är jättefejk. gillar inte organisationen så mkt för de tog så jävla mycke pengar själva, nästan inget gick till projektet..

2008-01-27 @ 18:34:49
URL: http://khurre.blogg.se
Postat av: Carolina

Varför har du snö när sistah inte har!? Shame on you vad jag är avundsjuk :P

2008-01-27 @ 18:37:35
URL: http://melikey.blogg.se
Postat av: Julia

Du har så himlans fint hår! Kram

2008-01-27 @ 18:44:41
URL: http://www.bagladies.webblogg.se
Postat av: ElinAlexi

Vilka söta bilder och jag är lite avis på dig att du har den snygga stolen! ;)
Ha d fint!

2008-01-27 @ 19:47:39
URL: http://dreamlandet.blogg.se/
Postat av: Anna krimskrams

Underbar, underbar klänning - och pose!

2008-01-27 @ 20:53:15
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: Carmen

Du är verkligen grymt cool i lugg! så du.

2008-01-28 @ 20:41:22
URL: http://www.carmelia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback