She´s a murderer on the dancefloor

Jag är ganska så ordentligt ointresserad av kändisar. För det är alldeles för mycket yta och falsk äkthet i hur de framställs, vilka de är och i allt vad de gör. Kändisar är helt enkelt inte intressanta enligt mig.
Så därför skriver jag inte heller om människor med någon stjärnstatus särskilt ofta.
Dock måste jag bara göra ett undantag nu. Satt och kikade runt på några mainstreambloggar och fann en video med Sophie Ellis Bextors nya låt "Catch you" och återupptäckte denna makalösa kvinna. För inte bara är hon grym på att sjunga, har de gulligaste videorna, coolaste sminkningarna och finaste klänningarna. Hon är så oerhört, sanslöst bedårande vacker!

Allt som oftast tycker jag det är så fräscht och härligt med en lätt solbränna, blont hår och lite fräknar på näsan. Men jag undrar om jag inte måste säga att mjölkvit, blek hy till mörkt, nästan svart hår är snäppet finare?
För efter att ha kollat igenom ungefär varenda video på Youtube med Miss Ellis Bextor så kom jag fram till att hon verkligen måste vara en av världens vackraste kvinnor. Kolla liksom in kindbenen! Den perfekta munnen, de bleka ögonen, den breda ansiktsformen som smalnar av i en liten haka med markerade käkar och just det mörka håret till ljusa skinnet. Som en docka.
Sophie Ellis Bextor
Hade jag inte vetat på förhand att jag inte passar i mörkt kort hår, att det är väldigt svårt att få till samma fina ansiktsform, att man föds med så ljusa ögon och att en sminkning som hennes tar ganska lång tid så hade jag gett mig på att bli en liten kopia. Om så bara för en dag. För så fin är hon.
Och kläderna! Jag vill springa iväg och dra på mig blanka, svarta små klänningar med vidd i kjolen, fina hattar, bleka guldskapelser och volangprydda kjolar. Nu!

Kommentarer
Postat av: melws

Ja samma sak för mig!!
Jag älskar bextor, hon är grymt snygg och är skön på scen. Lite tråkigt att hon har försvunnit halvt nu :S

Postat av: Melina

svar:ja det fördrar nog alla. Jag prenumerar på elle men tycker att det är kul att kolla in nya tidnignar när de kommer ut,så idag kom denna ut. ha en bra tisdag

2008-01-29 @ 16:08:00
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: Julia

re: sant antar jag. Även om jag inte gillar det.
Låter som att du kommer få det skoj men stressigt i östersund. själv tkr jag det är härligt att stressa, ibland iaf. Och du kommer sköta det as bra!
:)

kram på dig

2008-01-29 @ 16:11:01
URL: http://minileaf.blogg.se
Postat av: victoria

Jag älskar hennes utseende jag med! Jag älskar hur hennes allför typiska tatueringsmotiv bryter mot det i övrigt "felfria"!

Haha, köp! ;P Den vita klänningen skulla passa dig *tindrar oskyldigt med ögonen*. Nej, men det är synd att ingen köper lackskorna. För de är för fina för att bara stå där... men det är väl det de är mest lämpade för då de inte är "vardagsbekväma" precis!

2008-01-29 @ 16:26:43
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Erika

Hon är jättefin, gillade hennes murder on the dancefloor när den kom för flera år sedan.

2008-01-29 @ 16:57:45
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Nathalie

hon är sjukt vacker!

2008-01-29 @ 17:07:45
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Maria

Jo, hon är mycket vacker :)

2008-01-29 @ 17:17:06
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: malin

sant! jag har aldrig tänkt på det förrut faktiskt

2008-01-29 @ 17:18:26
URL: http://mahlins.blogg.se
Postat av: Fani

haha, söt du är :) ja hon är verkligen grymt vacker faktiskt, tror inte hon opererat sej eller något sånt heller, hon är ju liksom relativt ung iaf. pusspuss

2008-01-29 @ 17:28:01
URL: http://glikia.blogg.se
Postat av: Jelena

Ja, hon är jättefin. Och så verkar hon ha en rätt cool personlighet. Och namnet... bara det är ju så rätt!

2008-01-29 @ 20:36:55
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Mothersvea

jepp hon ar tjusig.

2008-01-30 @ 13:30:43
URL: http://mothersvea.wordpress.com
Postat av: Stilist

Hon är verkligen underbart vacker.

2008-01-31 @ 16:41:51
URL: http://stilist.blogg.se
Postat av: bokmald

Jag håller med, väldigt vackra drag. Jag är också lite svag för breda ansikten. Men på sista bilden ser hon tyvärr anorektisk ut. Undrar om man ens kan vara känd utan att få ätstörningar förr eller senare?

2008-01-31 @ 19:25:07
URL: http://www.metrobloggen.se/bokmald
Postat av: Annika

Men åååååh! KAJSA! Allvarligt? Sophie Ellis Bextor är min absoluta favorit"kändis". Hennes utseende är i mina ögon alldeles perfekt, där kan vi snacka om ideal. Det har jag tyckt sen första gången jag såg henne. När Murder on the dancefloor kom pratade jag konstant om henne... nu har jag inte tänkt på henne på en evighet. Tack för att du påminde mig!

2008-02-04 @ 00:01:39
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Noaidunn

Great .Now i can say thank you!

2009-09-17 @ 10:26:27
URL: http://noaidunn.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback