bohemian rhapsody.


Appropå 70-tal så var jag inne på min absoluta favoritsecond hand affär på väg hem från jobbet i butiken, idag. Den senaste tiden har den varit en guldgruva utan dess like. Nu var det mycket folk och trångt, varmt och stökigt men plötsligt såg jag en mörkblå ärm med broderier. Drog fram lite till och insåg att jag nog hade något smått magiskt i handen. En sån där klänningen som bara skrek "Kajsa, låt mig följa med dig hem. Sedan lever vi lyckliga tillsammans och lyssnar på 'Mamas and the Papas' California dreamin i alla våra
dagar
". Butiken stängde och jag behöver inga fler klänningar. Men imorgon kanske jag måste gå förbi och prova den i alla fall. Den var ju något alldeles utöver det vanliga ..


Kommentarer
Postat av: Requiem pour un con.

kajsaaaaaa. skicka en massa pengar till mig så kommer jag bums. haha. nej men seriöst. jag lovar att komma upp inom en snar framtid så får du visa mig alla bra secondhandbutiker och fika med mig. mkehy?ps. hon på bilden är min favoritbrud någonsin.

Postat av: Rebecka

Åh, prova prova! Annars kommer det bli en sån där förlorad klänningskärlekssaga som man inte vet hur bra det hade kunnat bli!

2010-04-11 @ 23:56:02
URL: http://stormsvala.blogspot.com
Postat av: Natasha

Det är klart du ska prova!:) Klänningen verkar ju vara helt fantastisk!

2010-04-12 @ 09:32:45
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Anna

det låter fint med en klänning som vill följa med hem och lyssna på 'Mamas and the Papas' California dreamin.

2010-04-12 @ 17:35:56
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: Sica

Ohh. vad kul det skulle vara och veta vilken second hand butik som är din favorit :DOch just ja, jag har släppt lös hemligheten om mitt företag nu, äntligen :)

2010-04-12 @ 18:14:31
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Bodil

Köp klänningen! Klänningar kan man alldrig få för mycket av! Supervacker bild föresten!

2010-04-12 @ 18:16:02
URL: http://farggladaflygsmurfen.devote.se
Postat av: Eva

Strax efter Kingstown! Vi var på väg mot Åhlens-hållet, ni åt andra!Mammor är det bästa som finns! Min hade med sig choklad och betalade mina second hand fynd!

2010-04-12 @ 20:38:07
URL: http://nonplus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback