då. och nu.

Såhär såg jag ut för ungefär, exakt två år sedan. Då bodde jag hemma, jobbade bara med journalistik, åkte skidor, hade ingen Mikael, spelade ganska mycket 8-bitars Nintendo med Grisen och peppade inför att åka till New York. Samma flicka men otroligt mycket har hänt därimellan. Däremot tyckte jag om 70-tal redan
då. Fast kanske lite mer stereotypiskt.
54
Jeansen har jag haft sen jag gick i sjuan. Sjunde klass. När man är 14. Sist jag prövade dem, i höstas, kunde jag fortfarande ha dem. Inte för att jag är lika liten utan för att de då var typ baggy. Nu vet jag inte om de sitter som för två år sedan men jag gillar dem fortfarande. Lite högre midja och precis lagom utställda ben.
32
Jeans, H&Mbarn. Body, Gina Tricot. Kofta, present.
Halsband, Rokit 2hand, London. Skärp, mammas gamla. 
1
Kan tilläggas att jag har kvar alla plaggen. Jag handlar inte för en säsong. Ska man konsumera ska man konsumera för annat än bara dagsbehovet. Punkt.


Kommentarer
Postat av: Karolin

Jag håller med. Jag köper bara trendigt om jag känner att det kommer vara trendigt för mig även efter säsongens slut.

Postat av: Sica

Visst är det kul och se vad man själv förändras eller utvecklar genom åren :D

2010-04-11 @ 14:38:47
URL: http://sicastyle.se
Postat av: spoonful

Det där ser ut som såna jeans jag letar efter. Det är svårt att hitta bra jeans tycker jag, jag vill inte betala multum heller.

2010-04-11 @ 17:25:34
URL: http://www.mintminty.blogspot.com/
Postat av: Moa

Jag sparar verkligen alla mina kläder... Iallafall om de inte är sönder. Jag har kläder kvar sen jag gick i sexan, och de flesta kan jag fortfarande ha fast de sitter lite annorlunda än vad de gjorde då! Synd bara att jag mest använde "tråkiga" kläder när jag var yngre...

2010-04-11 @ 17:59:36
URL: http://alfapet.blogg.sea
Postat av: Sofia

hahaha ååh jag hade också såna där jeans typ. Jag hade jämt jeans förut nu när jag tänker efter. Nu använder jag byxor allt sällan. Strumpbyxor är så mycket skönare.

För två år sedan hade jag hemskt ful stil. Har upptäckt att min bästa klädstil är nu, ju längre bak desto hemskare. nästan.

2010-04-11 @ 19:52:14
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Karolin

Så mycket strössel att det riktigt knastrar när man tuggar?

2010-04-11 @ 23:20:52
URL: http://cutethoughts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback