saker som är gott.

Det här är nog enda gången någonsin jag kommer att blogga innan sju på en morgon. Men vad gör man när man vaknar av hicka och inte kan somna om? Man petar på Mikael, låter som en anka som satt i halsen, läser på tandkrämstubens alla språk och resignerar sedan och lägger sig i ett soffhörn för att läsa. Och så gör man ett blogginlägg över saker man brukar äta. Mm.

 

Jag är ingen fena på det här med mat. Frukost hoppar jag i princip alltid över, lunch brukar jag rota fram sporadiskt och på kvällarna så har jag och Piggie sedan vi flyttade till Stockholm i 99 fall av 100 gjort någonting med quinoa och kyckling. Men jag försöker att bättra mig genom att äta mer genomtänkta

bruncher. Så här kan det se ut då. 

Baljor med te, hårdkokta ägg, knäckebröd med mögelost, äppelskivor, russin, tomat, tomatsoppa med tortellini, tranbärsjuice, oliver, fetaostsallad med sockerärtor och scrambled eggs. Inte allt på en och samma dag dock.

Appropå mat så kommunicerar jag och Grisen ofta med lappar. Vi har ganska olika dygnsrytm och hon är på skolan innan jag ens vaknat många dagar. Ofta innehåller lapparna uppmaningar om att just äta. Det är ju inte så lätt att komma ihåg det själv alla gånger.


Kommentarer
Postat av: Catrins Garderobstankar

Åhå det ser tokgott ut. Nu kurrar magen lite extra & jag känner att det är dags för mitt bästa mål på dagen - frukost!Ha en finfin dag!

Postat av: Bodil

Oh, ser jättegott ut! Och det blev ju himla snyggt med en glödlampa på ägget! vad ska du göra ikväll då?

2010-04-30 @ 13:29:16
URL: http://farggladaflygsmurfen.devote.se
Postat av: Anna

Åh, brunch, det är typ det bästa!

BTW, ang. ditt inlägg på mitt inlägg om batik; om det är någon som skulle passa i batik, så är det du :) Du har tillräckligt med attityd för att göra det ascoolt. Tror jag :)

2010-04-30 @ 15:17:35
URL: http://dansabarfota.blogg.se/
Postat av: Hanna

Oh gud så gott. Nu måste jag ju sätta igång och göra mat. Mat!

Jag har ätit deprimerande dåligt idag.

2010-04-30 @ 16:28:18
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Felicia

Ohohoh, färsk pasta! Tortellini!

2010-04-30 @ 17:38:28
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback