a wolf in sheeps clothes


Lite tråkig bloggning just nu men det är ju så mycket, roligt!, att göra och så lite tid! Förstår mig inte på storbloggare som hinner blogga, twittra, facebookstatusuppdatera, fotografera, recensera och msnblogga samtidigt som de rusar från pressvisningar, modevisningar, lunchmöten och fester.
Jag hinner fasen knappt kissa.
Första dagen på Galleri So i Kungsträdgården var fantastiskt kul och jag är bara på mellanlandning hemma hos mamma och pappa för lite middag och champagne. Och klädombyte. Nu ska jag susa ned längs Drottninggatan (älska att deras lägenhet ligger i princip  Sergelstorg), möta upp lite vänner och sen fest fest kalas.
Jag lär somna på en toalett. Men det kan det vara värt.

Justja! "Vi", Ida och hennes märke Ida Pyk, gick vidare bland de fem av tolv designers i Moderådets Rookiestävling! Hurra på det och jävligt mycket grattis till Ida som gjort en sjuk habegärlig kollektion.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag fattar verkligen inte heller hur de har tid. Vad grymt effektiva de måste vara (vilket jag visserligen inte är). Men det är faktiskt viktigt att göra annat kul än bloggade, så ibland räcker ju tiden inte till tyvärr. Och GRATTIS! Vad roligt! Jag håller tummarna för er!

Postat av: mikaela

wohoo grattis till "oss"! haha hittade din blogg ändå, genom idas ;) så fin! hoppas du klarade dig ut från max och fick en dunderkväll! ses imorgon :D

2010-02-18 @ 23:00:04
URL: http://galago.blogg.se/
Postat av: Sofia

Nej nej nej, inte alls tråkig inte! Jag tror vi alla läsare har överseende. Spring på toa du, vi väntar! hahah

2010-02-18 @ 23:31:39
URL: http://sofiakiller.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, men det låter ju verkligen fantastiskt roligt! Jag förstår inte alls hur de hinner eller orkar. Tokigt. Men bara du skriver lite ibland så blir jag inte arg!Den där Ida är ju förövrigt så tuff.

2010-02-19 @ 09:58:57
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Det låter sjukt roligt! Passa på att njut av det hela!

2010-02-19 @ 10:53:26
URL: http://dimmigadagarna.blogspot.com
Postat av: Elin

grattis till er lilla du! blev lite kort avslut där igår, så nu vill jag passa på att supertacka för att du tagit hand om mig lite denna vecka! (utan dig inga shorts osv haha) hoppas din helg blir finfin i galleriet! kram

2010-02-19 @ 15:37:33
URL: http://ragnhild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback