1 + 1 = snajsigt

Vad får man om man kombinerar ett par snuskigt fina skinnhandskar och en fasligt stor ring?

En väldigt snygg kombination.Handskarna tillhör min vän Bella och ringen är min, ifrån Guess.

 Förresten; denna unge. Hur fantastisk är hon? The Mad Hatter har aldrig varit sötare.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Kajsa! Dina två kommentarer och nu det har inlägget är för mycket för lilla mig! Jag bara känner att jag sprängs av beröm. In a good way. Ih! Puss, darlingaste du.

Postat av: Lisa

svar: <3<3<3 kramar på dig, jag vet saknad gör ont och jag vill träffa min pojk nu nu nu, dumma att jag inte har pengar.

2010-03-09 @ 00:33:04
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

nej vad ballt!! Så coolt!!!

Kramar från mig!

/Erica

2010-03-09 @ 02:02:31
URL: http://erica.myshowroom.se
Postat av: Vicky

Finaste.

Kärleken handlar om att ge och ta. Du kanske måste ta emot nu? Se vart det bär.

2010-03-09 @ 09:07:28
URL: http://vivresavie.blogg.se/
Postat av: C

Hej Kajsa!Jag läser din blogg nästan varje dag och inspireras alltid av det du skapar, så du vet! Men jag har aldrig tidigare kommenterat. Soliga vårhälsningar

2010-03-09 @ 10:16:21
Postat av: Natasha

Så tjusigt!

2010-03-09 @ 11:53:03
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Guess inc

Visste du att: det det fanns en baksida av textil imperiet? Guess vägrar tex ingå i AFL-CIO, American Federation of Labor och Congress of Industrial Organizations, (USA:s största fackorganisation) och Union of Needletrades Industrial & Textile Employees så att de smutsiga små U-lands barnen kan fortsätta producera gulliga handskar i usla arbetsförhållanden och skitigt låga löner.

Å guess what lilla medelsvensson, hur fantastiskt är inte det?

2010-03-09 @ 13:25:31
Postat av: Kajsa

Guess inc - kära du. Jag har aldrig förstått meningen med folk som i anonyma (i min värld därmed = fega) kommentarer skriver för att enbart trycka ned och fördumma. För det första så är handskarna second hand och inte alls ifrån Guess, det är ringen som kommer därifrån. Därmed har vi ju redan eliminerat hela grejen med textilfabrikerna. Jag tänker inte sitta och tokförsvara mig för att jag handlar från märken som ibland har sjukt dåliga sätt att behandla folk på sina fabriker. Jag önskar att jag kunde göra det å ena sidan men å andra sidan så är det omöjligt eftersom antagligen i princip hälften av det jag handlar (vare sig det är varor på ICA, kläder från H&M eller till och med second handplagg) med största sannorlikhet gått igenom led som är dåliga på något sätt. Jag som konsument är omedveten om det i mångt och mycket eftersom den delen inte kanaliseras ut till mig. Jag ser bara varorna i flådiga skyltfönster. Jag försöker till stor del vara en god konsument på många olika sätt. Tänka fairtrade, ekologiskt, närodlat, handla second hand och inte från företag jag vet behandlar sina anställda illa. Men jag kan inte göra det in absurdum. Jag gör en liten del av mitt för att bidra till en bättre värld på många områden men jag kan inte göra allt. jag är inte messias. Det är på många sätt upprörande att så stora, multinationella företag med miljoner på banken inte kan betala sina anställda och ge dem ett drägligare liv. Absolut. Men varför ska du ställa dig och ge mig en moralkaka på ett sånt fegt och bara allmänt nedvärderande sätt när du inte ens läst igenom vad jag skrivit i inlägget?

Kalla mig inte medelsvensson för du känner mig inte och vet inte vem jag är och vilka förhållanden jag kommer ifrån. Och lek inte moralgubbe utan att kolla efter vad det är du egentligen ska skriva om.

Vill du ta en diskussion så gör det rakryggat och på rätt grunder.

2010-03-09 @ 13:42:09
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Erandi Dinesha

Moralflicka Tack,, mitt namn Erandi ursprungligen från Sri Lanka - Colombo. Den troliga anledningen jag skrev till dig var antagligen att jag nyligen varit där på min första visit sedan adoptionen. Hade du fått reda på att din lillebror, storasyster och mamma klippt tyger åt modejättarna 12-14timmar om dagen hade du också reagerat. Detta har som du säkert förstår ändrat min syn på mode, trender, image och all annan yta du står för/jag stod för. Sedan kan du läsa att enligt Sifo så är faktiskt 70-80% av de svenska modeinriktade bloggarna medelsvennar,, lägger du till ICA&HM på det kan vi väl höja ribban med 30%?

Du som mode-bloggare borde ta ett litet-litet ansvar bara och inte eliminera hela grejen med textilfabrikerna.

/ Erandi

2010-03-09 @ 15:44:40
Postat av: Kajsa

Erandi Dinesha - Det är fullt förståligt att du reagerar som du gör på modevärlden med tanke på vad du varit med om och nyss sett. Med ett direkt påhopp på mig som enskild individ gör inte världen bättre. Jag tycker personligen inte att jag står för mode på det sättet du menar. Om du läser min blogg så förstår du ganska snart att jag är till stor del emot konsumtion, att jag är väldigt intresserad av ekologiskt tänk och second handshopping för att främja vår syn på att inte alltid överkonsumera, att jag otaliga gånger skrivit inlägg om modevärldens skeva syn på såväl människor som industrin över lag, deras kroppsideal och så vidare.

Jag eliminerar inte på något sätt hela grejen med textilfabriker och deras industri. Men jag kan inte göra allt. Det kan inte du heller. Förstår inte vart du får det ifrån, att jag skulle göra det? Det är uppenbart att du inte läser min blogg utan bara läst precis detta inlägget. Men då kan du inte heller dra slutsatser som inte är sanna.

Och uttrycket svenne tar jag som något negativt. Både för att jag inte ser mig som sådan och för att jag tycker att det är ett nedlåtande uttryck.Jag är en 21 åring som är medveten om migsjälv och världen. Jag tar mitt ansvar för mina handlingar och tänker ständigt på hur mitt beteende idag påverkar framtiden och människor omkring mig såväl i min närhet som globalt. Köp det eller misstro mig, men läs på innan du dömer.

2010-03-09 @ 16:39:15
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Maria

Jäklar! Du är alltid så classy. Gillart!

Fridens

2010-03-09 @ 18:46:22
URL: http://krysantemum.se
Postat av: Linnéa

Tjusigt värre! Ja, Karl ska skriva sin C-uppsats om korruption i Zambias ministerier och ska dit för att göra en undersökning om saken.

2010-03-09 @ 19:59:46
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: maja

I sanning snygga handskar!!

2010-03-09 @ 22:24:00
URL: http://sjomajlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kajsa, jag måste bara säga att jag tycker inte på något sätt att du hyllar konsumtion eller på annat vis stödjer en bild av bara yta. (Det var det fräckaste.)

Jag blir så ledsen av den första kommentaren som helt oprovocerat bara spydde ur sig kritik mot dig. "Å guess what lilla medelsvensson, hur fantastiskt är inte det?" - Vad är det för något!? I kommentaren som följer får man en förklaring, men det är ändå en massa stora frågetecken runtomkring.

Snälla Kajsa som har en massa second hand-kläder och gör DIY-repotage och skriver om kreativitet istället för bara direkt köp - kan du inte ta lite lite ansvar?Jag förstår inte varför man kommenterar och är så arg om man inte ens är ordentligt insatt. Då blir det bara pinsamt.

2010-03-09 @ 23:36:11
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Gillar om det du skrivit! Skojigt att se lite prima saker och inte bara det generella grejerna som man kan se om hela tiden. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback