a day off


Jag ska vara ärlig. Det känns lite omotiverande att blogga när det är så lite kommentarer.
Jag vet inte riktigt varför. Ni är ju så många. Och jag försöker läsa alla som besöker mig och lämnar adress. Kanske är det en svacka just nu. Kanske längtar folk till våren och läser inte bloggar.
Så idag tar jag en day off. Lämnar datorn stängd och går ut för att möta upp Kristin innan vi tar en rejäl second hand och loppisrunda på söder. Fikar och umgås. Kanske gör jag detsamma imorgon också.
Vi får se. Så kan jag spara inläggen jag lagt ned mycket tid på tills ni är tillbaka.  

Puss och kram
bilden är en bit av en illustration jag gjort


Kommentarer
Postat av: Karolin

Jag tror sådant går i vågor. Ibland känns det som om jag inte hinner kommentera (fast hur lång tid tar det egentligen?), knappt hinner läsa allt jag vill läsa. För tillfället är jag en hejjare på kommentarer, men ibland är jag sämst. Trevlig underbar solig dag Kajsa!

Postat av: Requiem Pour Un Con

dina illustrationer är bara... åh! och du är söt och din blogg är fin och jag vill till stockholm och titta i Mary Quant-butiker och fika med dig och jag är dålig på att kommentera. hej!

2010-03-06 @ 15:13:56
URL: http://requiempouruncon.blogg.se/
Postat av: Julia

go kajsa! hoppas du får en fin fantastisk dag, och jag älskar ditt läppstift du har på inlägget nedan, mina naglar är målade i en liknande färg! hihi :)

kram på dig!

2010-03-06 @ 16:06:27
Postat av: Sica

Men Kajsa, blogga inte bara för våran skull. Utan för din egen skull också. För att visa upp allt det fina du gör. Och för att det faktiskt är kul.Det känns lite sorligt när bloggare åmar sig över för lite kommentarer :(

2010-03-06 @ 16:08:53
URL: http://sicastyle.se
Postat av: victoria

Många stora bloggar skriver flera inlägg som står utan en enda kommentar. Det känns som att de stora bloggtiderna är över, det är helt enkelt inte lika roligt längre. Många bloggar som jag aldrig trodde jag skulle sluta läsa går jag igenom kanske en gång i veckan för en snabb recap numera. Förhoppningsvis kommer blogglusten och läslusten tillbaka när våren nalkas! Nytt liv.

Kramar!

2010-03-06 @ 16:32:07
URL: http://www.usefantasy.blogspot.com
Postat av: frida

Det är ju så mörkt och hemskt och kallt ute, och det känns som att de få ord man lyckas knåpa ner liksom genomsyras av den kylan. Och såklart vill man förmedla en finare känsla med en kommentar. Om du förstår. Vilket du nog gör, för du är smart och fin och bra. Kommentaren är ju till dig och då måste den vara fin. För allt annat är fel.Hoppas att dagen blir alldels ljuvlig, Kajsa!

2010-03-06 @ 17:02:50
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Just kombinationen fika + second hand-rundor. Åh. Det passar så himla bra ihop.

I dag fyndade jag ett par vårskor på Erikshjälpen, de är fina och jag är glad. Kram kram!

2010-03-06 @ 17:18:45
URL: http://stormsvala.blogspot.com
Postat av: Anna

Ibland kan man behöva ta små pauser och det är ju helt jätteokej!

Och förresten ser den där illustrationen himlans jättefin ut!!

2010-03-06 @ 23:12:08
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: mikaela

här får du en till kommentar! jag har btw inte glömt de där bilderna du utlovat ;) väntar,väntar... hoppas allt är bra med dig annars! kram

2010-03-07 @ 00:00:23
URL: http://galago.blogg.se/
Postat av: camilla

Det gör du rätt i, Kajsa!

2010-03-07 @ 10:53:48
URL: http://cmtk.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Har varit iväg från hela den här världen ganska länge nu. Det har liksom inte funnits plats när arbetsprovena har varit det enda jag kunnat fokusera på de senaste månaderna. Men nu har jag skickat dom, och det känns plötsligt väldigt tomt, jag har saknat alla väldigt mycket. Så jag tänkte göra ett försök att ta mig tillbaks in hit igen. Plus att nu när jag är jätteledig tycker jag ta mig tusan att vi får göra slag i saken o synas. Istället för lussefika får det bli vårfika! Kram.

2010-03-07 @ 12:24:46
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Kajsa! Du är så himla inspirerande och jag kommenterar för uselt hos alla just nu.. Dumt dumt. Men fortsätt med det du gör, och få inte dåligt samvete om du inte bloggar någon dag, för det är din blogg och du gör som du vill!

2010-03-07 @ 19:33:42
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: ylva

Så fint. Jag läser och jag lovar att kommentera lite mer, eller iallafall när jag har något att säga!

2010-03-15 @ 12:22:34
URL: http://creativesapmi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback