born to run

I fredags tidigt, tidigt på morgonen flög jag hem till norr och Åre med min pappa. Onsdagen slutade tyvärr med en taxifärd sent på kvällen, akuta andningssvårigheter och panikångest bortom denna värld så det kändes som att några dagar fjälluft, skidåkning och Mikaelkramar behövdes.
Nu har jag ätit mammas mat, susat runt på fjället både på skidor och skoter, fikat i flera timmar, snott täcket av han som jag är kär i och levt i mina rutiga skidbyxor och saker och ting känns bättre. Stannar några dagar till här och arbetar på distans innan jag återvänder till verkligheten i Stockholmsstaden.

Sitter och pillar på en dator som inte har några av mina bilder så därför ger jag er ett potpurri av några utav mina youtubefilmer. Jag gillar ju er. Massor. 

Filmat i skåne, Köpenhamn, Karibien, Stockholm och Åre.


Kommentarer
Postat av: Karolin

Den där gröna kavaj/jackan tycker jag är fin. Och alla dina små filmklipp gjorde att våren känns närmare nu. Nästan här till och med. Puss.

Postat av: Linnéa

söto!haha, tack för erbjudandet, men jag tror inte att jag kommer bege mig till huvudstaden och trängas med tyskarna under bröllopet. hojtar till ifall jag ångrar mig!

2010-03-14 @ 21:05:40
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: Kamilla

men!! :O vad har hänt????!!

2010-03-14 @ 21:36:20
Postat av: Nathalie

Det lät inte så bra! Blir orolig för dig, men hoppas att du får det fint där uppe i norr. Kramar från den man är kär i gör så mycket. Är för tillfället utan min som är borta i en vecka, och det känns så tomt o ovant att jag vet inte vad. Äsch ja. Må bättre fina du. Men kom tillbaks snart!

2010-03-15 @ 03:53:07
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ojoj ta hand om dig, söta du!

2010-03-15 @ 10:39:35
URL: http://heartglitch.blogg.se/
Postat av: Anna

<3

2010-03-18 @ 13:28:47
URL: http://kreativitet.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback