the nerd.Jag har inte det minsta lilla synfel och har inte riktigt fattar grejen med trenden att gå runt med glasögon med vanligt fönsterglas. Men faktum är att det ÄR en ganska rolig accessoar och gör otroligt mycket för ett ansikte som annars är tomt på bågar. Min mammas riktigt gamla glasögon är sådär underbart flaskbottniga även när jag petat ut glasen och jag känner mig ungefär som Tavi när jag har den på mig. Lätt nerdy och ganska Stephen Hawkin

Blus med gigantisk rosett, Kostym. Gamla bågar, mi madres. Diadem med flor och rosett, recykled
present från dear Vicky - vivresavie!


Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag har inte heller synfel, men gillar glasögon. Det kan ju vara hur snyggt som helst! Däremot har jag inte vågat skaffa mig några för det känns så fånigt att förklara för alla som frågar om jag skaffat glasögon att jag har dem för fåfängans skull. Fast å andra sidan har jag ju en massa saker för fåfängans skull, så varför skulle ett par bågar vara annorlunda?Jag önskar att nån i min släkt hade ett par så häftiga glasögon att överta!

Postat av: cary

åh, kajsa, vilken fin blus! och du gör dig väldigt bra i de där bågarna, synfel eller ej [=

2010-03-20 @ 18:55:39
URL: http://caryw.blogg.se/
Postat av: Tuva

Åh jag känner att det kanske ibland är så passé att man inte vill ta på sig gamla bågar, men egentligen fan de är det ju inte alls eller jag vet inte, men jag vill verkligen till nästa lön köpa ett par pilotglasögon med spegelglas, jag vet inte varför men det måste bli så!

2010-03-20 @ 20:33:24
URL: http://lonesomemama.blogspot.com
Postat av: Eva

Jag är närsynt som en mullvad och behöver glasögon för att överleva. Önskar jag kunde strunta i dem ibland, men då trillar jag väl ner i ett hål & dör!Selma var fantastisk! Så busig och social och kelig. Jag ser verkligen fram emot att se henne växa upp!Jag jobbar med personer som har autism!

2010-03-20 @ 20:56:58
URL: http://nonplus.blogg.se/
Postat av: Freja

nämen oj så söt du är!!

2010-03-21 @ 03:07:28
URL: http://bomullsdrommar.blogspot.com
Postat av: ia

åh du är så himla fin.

2010-03-21 @ 22:35:18
URL: http://iasbok.blogg.se/
Postat av: Hanna

Gosh, sötnos. Du är så bedårande så det är inte riktigt klokt. Världssnygga glajjor, dessutom.

Jag förstår trenden, men jag skulle tycka att det var genant att ha glasögon om jag inte behövde det. Speciellt nu, när alla redan har haft det. Så löjlig kan man vara.

2010-03-21 @ 22:44:02
URL: http://helh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback