Traderi traderu Tradera!

Idag har jag ungefär en miljon små saker att göra. Sen ska jag avrunda dagen med att knalla hem till mina föräldrar, återuppliva min mammas och min tradition med champagneafton, äta önskemiddag, ligga på soffan och tala om viktiga saker och beslut som måste göras.

Därför blir det dåligt med bloggning idag. Men ni vore de snällaste och raraste om ni kikade in
här, på min traderasida, för idag går alla mina första sju auktioner ut där. Allting är billigt och det går att göra seriösa fynd på såväl en fantastisk vintageklänning, de perfekta jeansshortsen, en Birger et Mikkelsendröm i silver och Acneblusen med finaste ryggen någonsin kanske.
Kika in och lägg ett litet bud så mina raringar får bra hem. Bor man i Stockholm kan jag mötas upp så slipper man frakt och sånt tråkigt också. Alla auktioner går ut om ca 6 - 7 timmar, tidig kväll alltså, så kika kika!
Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!
Mer bilder på plaggen finns naturligtvis på Traderasidan!

Kommentarer
Postat av: Karolin

Jag är sugen på färgexplosionen :)

Postat av: P

Jag är intresserad av shortsen men det är ju svårt att veta hur de passar. Jag har oftast 27-28 i midjan i jeans. Tror du de skulle passa?

2010-03-09 @ 15:24:42
URL: http://fakeitmakeitbreakit.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

jag tyckte mycket om klänningen du har. men jag tycker 50 i frakt låter lite opeppt mycket... kanske att du kan skicka i plastpåsar och på så vis få ned frakten? den borde bara kosta typ 25 kr då istället. kram kram kram!

2010-03-09 @ 19:10:23
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: P

Meeeeeeeen, nej! :( Nu ansträngde jag mig och skaffade ett konto på Tradera och så kommer någon Traderanörd och "vinner" över mig. SYND, jag som ville ha ett par Kajsa-shorts!

2010-03-09 @ 19:12:47
URL: http://fakeitmakeitbreakit.blogg.se/
Postat av: P

Okej, nu känner jag mig lite dum som kallade någon "Traderanörd". Menade alltså inget taskigt, blev bara ledsen över shortsen.

2010-03-09 @ 19:51:14
URL: http://fakeitmakeitbreakit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback