Pools of sorrow, waves of joy

Egentligen har dagen varit bra. Sådär mysig, lite julstämmning, trevligt prat med de närmaste, minnen från det gångna året med australiensiske vännen och förberedelser inför kvällens avskedsparty av innan nämnda down-under vän samt taktiksnack inför volleybollfinalen imorgon.
Sedan ringer telefonen.
Hästen jag hade på foder, min Izabell, i flera år som ligger mig otroligt nära om hjärtat och på alla sätt och vis är speciell, finns inte mer. Hon avlivades i måndags. Jag är ledsen men samtidigt hoppas jag att hon aldrig hann ha ont och att hon levt ett lyckligt liv. Det tror jag nämligen. Mitt lilla hjärta.

3
Uggisar
Svarta strumpisar, Åhléns
Jeanskjol, ?
Vitt linne, NafNaf (Paris)
Röd/vit tröja, egentligen klänning, Only
Svart kofta, Rabalder
Vitt halsband, gjort av mich


Ibland förstår världen att man är ledsen och har ont i hjärtat, och då blir vissa saker iaf lite lättare.
Fick en vit, enkel scarf under alpina VM mötet igår och provade ut alla kläder som vi ska få från halti, varmt och skönt blir det kan jag lova! Och vi får ju en hel del kläder så det känns lite roligt. Jag ska jobba för SVT med TV koordinatorn och internationell TV, ser fram emot det, att få träffa människor och lära mig.
Och idag kom också brevet från Underground och all information inför Londonresan som jag vann för ett par veckor sedan. Hotell, flygtider, information, lite saker och smått och gott.
Så ja, hjärtat är tungt och lär bli tyngre i och med avskedspartajet men jag har ju iaf en lipsyl med fräsig logga och en scarf att snyta mig med... (ironisk, in i det sista!)

Kommentarer
Postat av: Karin

fin outfit:)

Postat av: Anonym

Karin; tack! :)

2006-12-21 @ 14:32:27
Postat av: Karin

jo nu i juletid så:)

2006-12-21 @ 14:44:44
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Emrerebecka

really good site!!

2009-07-09 @ 09:22:20
URL: http://emrerebecka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback