Colourfull

Nya nummret av Elle igår var fullt av inspiration och jag bläddrade med glädje mellan artiklar, fina illustrationer, reportage, sminktips och allehanda intressanta sidor. Ville rita någonting annorlunda än det vanliga och eftersom färgsättning var så kul fick det bli ett ansiktsporträtt av ingen speciell men med färgrikt anlete. Lite bohemiskt, lite folklore, lite romantiskt, lite poppigt.  
'1

Dagens ModeHiss; Rosa är inte säsongens färg men funkar alltid glåmiga dagar. Och ska det matchas, ja då jäklar ska det matchas ordentligt! Jag kan ha liknat en mentospastill...:) 

Dagens ModeDiss; Det är alltid underhållande att se på människor som klär sig uppenbarligt kasst, men idag blev det inte ens roligt när konstig frisyr försöktes matchas med väldigt illasittande Fornarina jeans som fick offrets rumpa att se stor ut, var för korta och fel färg, blandat med vit tee som verkligen inte dolde några valkar och ett par svarta lackballerina. Kan någon komma och göra en extrem makeover på en person på min skola? Elaka jag, jag vet. Men ibland måste man få leva ut elakheterna!


Kommentarer
Postat av: Bohemica

Det är verkligen fint när du gör dina bilder i färg, mera!

Postat av: Aenigma

Bohemica; Tack så mycket! :) jag håller på med en ny nu.

2006-11-10 @ 19:39:25
Postat av: Sigrid

snyggt!

2006-11-14 @ 10:28:33
URL: http://sigrid.webblogg.se
Postat av: Aenigma

Sigrid; Tackar så mycket!

2006-11-14 @ 10:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback