Dagens; Dressed to ski

Idag var det alltså skidpremiär, trots att den kunnat göras för ett bra tag sedan. Inga lektioner förutom jibbingen så det var bara att slappa & äta tills jag fick bli ivägskjutsad med alla prylar, pinaler och varma kläder till skolan där buss till Duved väntade.
Kortet är ganska det fulaste,tjockaste någonsin men jag oooorkade inte. Så ursäkta den knasiga minen, armpositionerna och mitt sätt att se ut som en slimig bilförsäljare.
Vita sneakers, Fusion
Svarta skid/täckbyxor, 8848
Röd softshellsjacka, Peak
Ljusblå fleece, Peak
Svart hjälm & rastafärgade googles, Quiksilver

Dagens

Fast det var en hel del gnäll på vägen upp till backen, vilket tog en evighet, och att vi riskerade liv och lem i det hala väglaget var det väldigt roligt att få höra fraset av snö under skidorna och speeda iväg nerför branterna och skrämma lite barn. Och på vägen hem snoozade alla med ett leende på läpparna och de flesta med ömma fötter. Dock jibbades det ingenting då vi gärna behåller armar och ben hela tills man vant sig vid underlaget igen...

Kommentarer
Postat av: sofia

åååh vad sugen jag blir! Hade vi vetat hur min vå ser ut hade vi bokat alperna till sportlovet men nu har jag ju ingen aning om ifall jag ska plugga eller jobba eller hur det nu blir så det kanske inte blir nån skidåkning i år, det suger! Får njuta genom dig istället :)

Postat av: Aenigma

Sofia; Ja, men underläget var riktigt isigt och hårt så det är inget att avundas nu. Men senare i vinter kommer det att bli fin fiiint! :D Förstår att du vill åka skidor, jag har ju förmånen att bo granne med norra Europas bästa skidsystem och har carvat runt där sedan jag var två, så jag ska inte gnälla. Men kan ni inte boka med kort varsel en tur upp till Åre eller Sälen? Det brukar ju finnas lite restresor kvar och säsongen i år kommer att bli tokigt bra med tanke på att vi ska ha alpina VM och så. Jag ska visa en massa fina bilder på snöiga fjäll och dylikt. Men om du kommer upp ska jag lägga upp den kompletta shoppingguiden för Åre till dig! Det finns en del riktiga godbitar som skulle falla dig i smaken... :)

2006-11-28 @ 19:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback