Gårdagens; Sjukligt

Nya klänningen. H&M, svart, puffärm, prickar, babydoll. Tycka om!
Men skälen till att jag inte vill att någon, någonsin, ska se mitt ansikte är att jag ser sjukt blek, trött, illamående och taskig ut. Men, vad jag hade på mig igår var i alla fall följande;
Svart strumpisar, Åhléns (ej med på bild)
Svart klänning, H&M
Äppelgrön kort, kofta, present från H&M
Grönt diadem med rosett, omgjort av mig
Grön glasring med gulddödskalle, gjord av mig
+ Uggisar, parkas med päls, grön/vit väska, Mavala Mexico på naglarna och håret i fläta.

2

Jag är antagligen en av få som inte bloggat innan om Vicktor & Rolfs H&M kollektion som släpptes idag, men faktum är att jag var inte särskilt intresserad när Herr Lagerfeldt designade, inte när Stella McCartney gjorde ett inhopp och inte vidare nyfiken nu heller. Visst, det är roligt att man lyckats få så kända designers att arbeta för ett företag som H&M där vanliga människor shoppar men det har aldrig gjort mig lockad att armbågas, klösas, springa och brottas för att slita till mig ett plagg.
Dock tycker jag nog att Vicktor & Rolfs kollektion iår är den bästa hittils men ganska söta plagg som skulle kunna få bo hos mig, de väcker inga riktiga cravings men om jag hittar något nästa gång jag är på H&M så kanske jag slår till. Men jag hoppas att de som stod där, rödögda och med målet i sikte, imorse fick tag i vad de ville ha och nu är nöjda och glada!
Dock älskar jag reklamen på TV med bröllopet, den knasiga musiken, dubletterna av allting, bruden med den härliga dialekten och Vicktor & Rolf som ser ut som tvillingarna från the Shining. Klockren!

Dagens Hiss;
Jag får snart det lilla berg av pärlor jag beställt.
Dagens Diss; Jag mår så jävla dåligt! Kan inte äta någonting pga. illamåendet och är helt matt. Gråååt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback