Kaotisk Katharsis

Jag trodde att jag skulle städa rummet lite, låtsas damma halvhjärtat och dammsuga tomma ytor, men plötsligt finner jag mig själv stående mitt i mitt rum och städar ut allting som finns därinne för att jag ska få nytt golv. Hur hände det? Jag har mycket saker.Och det var väldigt mycket saker att tömma rummet på och lasta in i ett annat rum.  Oh my god. Jag kommer aldrig komma ihåg var allting är och vart allting ska igen...

PluggPluggPlugg. Den där jäkla murphy igen. Och hans jäkla lag. Det borde finnas en lite Einsteins teori varför lärare lyckas med konststycket att aldrig ge några läxor, aldrig ge några läxor, aldrig ge några läxor och sedan plötslligt ge en massor, samtidigt! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Sen fick jag ju ge mig ut på självmordsuppdrag á kamikazepilot för att ta mig till rummet där väskan med alla skolgrejer fanns. Lots to do. Men jag ska minnsan sätta de där ondskefulla lärarna på plats...

Ledsen i magen. Ledsen i hjärtat. Vet inte vad det är med mig. Blir så här ibland. Tittar ut och ser först regn falla, sedan snö falla. Kan den där uppe bestämma sig för pisshöst eller vinter?
Jag fick ju erbjudande om att följa med och åka skidor i helgen, man har ju öppnat så smått i Åre. Jag tror jag tackar nej ändå. Vill inte sabba skidorna på en monstruös sten eller galen grästova.
Nu blir det dock välförtjänt Lostmaraton hos HillieBillie, efter lite lunch.
Damn it! Jag skulle ju sy en klänning i helgen. Måste klämma in det någonstans mellan skolarbete, Lost, firande av alla möjliga saker, kartonger med saker och den ledsna dammtussen i magen.

Dagens Hiss; Jag får nytt, fint golv. Ska frossa i Lost. Och snart åker vi till Sthlm, vi alla 3:or på skolan. Se upp hufvudstaden, det finns viss varning för skrämmande, neonfärgade skoterjackor, obegriplig dialekt och att de kommer att driva med er gällande renar... Jag låtsas att jag tillhör en annan planet, eller åtminstonde att jag inte tillhör den pinsamma minoritetsgruppen av min klass.
Dagens Diss; Skolarbete som hotar gnaga av mig halsen om jag inte tar itu med det. Jag tar ju itu med det men jag är mänsklkig och kaaan inte göra allting samtidigt. Poop


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback