KnirrKnorrKnas

Jag har dispens från att överhuvudtaget tänka särskilt mycket på annat än mitt pysslande skolarbete och mig själv ikväll/idag så blogg blir det inte mycket av. (Fast jag vill att hela världen ska se min uuunderbara nyförvärvade klänning snart! ) Dock var det som sagt skolan idag som gällde, jäkla öppet hus dag, där en anselig mängd frukt försvann ned i min mage och början till en tavla hanns med. Förövrigt är tavlan ett kapitel för sig då den ska tillhöra vår utställning under alpina VM i Åre i februari då temat är Passion for Snow (min idé, gissa vem som får skäll när ingen kommer på något...). Tänk er en kombination av Nightmare before christmas och van Goghs Starry skies/Milky way galaxies så har ni ett hum om min tavla. It will be magnificent!  Eh?

Sedan har dagen ägnats åt projektarbete och åter projketarbete då mitt rum har förvandlats till en verkstad á la jultomten och jag har pärlor, metalltråd, tänger, pärlor, sidenband och snäckskal upp över mina små öron. Men attans så roligt det är! Imorgon kommer kanske ett par bilder, om jag hinner, orkar...osv.
(Gårdagskvällen blev en vild historia där all världens spritsorter tycktes samlad, jag är laglig och ordentlig så skyll inte på mig, och människor bara blev gladare och gladare. Att ta sig från en våning till en annan genom ett tvättnedkast var bara ett exempel som beprövades. Även av nyktra mig, man ska ta chansen när man får! Jag drog mig dock hem genom dimman från Åre i lagom tid, innan människor blev sentimentala och jobbiga. Mihi)

Som god bloggärning ,och för att jag älskar listor, så fyller jag ut luft med nedanstående. Lånad av Bohemica som jag förövrigt, lite sent, får önska grattis på sjutton års dagen! Hoppas det var en fin dag med massor av presenter, tårta och god vänners lag.  
Dagens låt: Fidelity - Regina Spector (& Welcome to the black parade - My chemical Romance)
Dagens dusch: Den inträffar snart.
Dagens frisyr: Knasig "dagen-efter-roligt-partaj-och-nedhasande-genom-tvättnedkast"- frisyr med touch av tovor och inramat av diadem.
Dagens smink: Ojsan hoppsan. Sminkade jag mig alls? Jo, mascara eftersom papi sade, "Jag känner inte igen dig du ser väldigt.... trött ut!"
Dagens händelse: Dr. Phil (alias Aenigma) var i farten och sade kanske liiite mycket...
Dagens planer: Uppvaknande, skola, frukt, projektarbete, middag, projektarbete, slö/snooz
Dagens vill ha: Gårdagens införskaffande är dagens vill ha. Vill ju ha den på mig. Annars, Chloé something!
Dagens saknad: Sol & värme. Jag gick i skiddunjacka till skolan, uäää! Fast den är väldigt fin!:)
Dagens drog: Päron... oj så många päron. Och coca cola.
Dagens tråkigaste: Dagen har inte varit tråkigt alls. Kanske att gå till/från skolan då.
Dagens finaste: Min nya klänning! Egoist, javisst!
Dagens måste: Skola på lördag. Kan det bli mer måste?
Dagens dricka: Coca cola, wasser
Dagens köp: Ingenting faktiskt.
Dagens mat: Päron, kalops, ´tatis & majskrackers.
Dagens sjuka: Ont i huvudet, ont i själen, men bara lite grann.
Dagens kärlek: Klänningen. (någon som vill att jag slutar tjata?) Och min familj. (glättigt!!)
Dagens mående: Ganska finfint. Av spridda skäl.

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Det låter lite som om du ägnat dig åt en rolig utekväll du KajKaj! Sounds like fun. Själv har jag inte varit ute sedan...helgen innan förra helgen! Oh my god. Hehe. Nej men jag sparar mig till Sthlms-resan! Tjoho!

Postat av: Aenigma

HillieBillie; Japp det var det. Dock var den inte alls så lång som den kändes. Jag hade ju dessutom en skola att tänka på dagen efter! Propra KajKaj.
Ja det är nu vi måste ladda alla duracellbatterier inför Sthlm för oh my god vad det kommer att ta på krafterna. Dessvärre har jag en ond aning om att det är typ riksdagsbesök och liknande som kommer att vara mest tröttande.. eller vad tror du? :P

2006-11-19 @ 11:27:59
Postat av: HillieBillie

Ja du jag tror dessvärre att du har rätt!! Men men...vi överlever förhoppningsvis. Jag vill shoppa! Jag ska börja leta balklänning snart jag, bäst att börja i tid. Jag som aldrig har klänning på mig menar jag, ska jag hitta något jag (mot förmodan) trivs i så får jag nog leta ett tag. Haha.

2006-11-19 @ 17:14:18
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Aenigma

HillieBillie; Japp, vi får ta det som det kommer! Men gud vad roligt! Att leta klänning, jag får ju inte den glädjen att göra det efterso jag redan har klänning/ar... fast du kanske önskar att det vore tvärtom, så att du slapp leta? :) Haha Du får hojta till om du vill ha hjälp. Hjälp av den klädtokigaste från norra Sverige med Elle i högsta hugg och storslagna balplaner. :D Du vet att jag gärna hjälper när det kommer till klädbundna ämnen.

2006-11-19 @ 19:40:13
Postat av: karoliina

Regina Spektor rules!

2006-11-20 @ 03:45:42
URL: http://karoliina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback