"Slut i kolan..."

Populärt uttryck av min mamsell som, för de ovetande, betyder ungefär; att man är helt slut.
Jag känner mig precis så slut, bara det att jag inte har någon stor anledning. Eller faktum är att det har jag, men det borde inte göra mig så trött?!
 Dagen spenderades största delen på en stol där jag fick fotograferas inklämd mellan klasskamrater, som vanligt får minst stå i mitten och se ännu mindre ut... Det blev dock klänning och thanks to I också sötaste halsbandet någonsin med rosa dödskalle i metall. Och massor av lockar.

Imorgon blir det sista mötet inför Stockholmsresan nästa vecka med alla treor på skolan och antagligen det sista höttande fingret från lärarna innan vi beger oss på tisdag. Ni är nu officiellt varnade i, och runt, Stockholm för skoterjackor, snus, obegriplig dialekt och skämt om 08:or. Och allt det där kommer inte komma ifrån mig, jag lär vara på stooort avstånd...

4
Bjuden på fest i Åre imorgon men jag orkar nog inte. Trots att det är kompis 19 års dag och en massa annat roligt folk kommer att vara där. Men vi har ju öppet hus på skolan på lördag och obligatorisk närvaro. Tjoho, kan man verkligen tvinga eleverna att komma? Jag ska dessutom representera jibbinggruppen iklädd skidkläder inomhus, alltså svettas ymmnigt och se galen ut i skidgoogles antagligen. Suck

Eftersom jag varken känner mig pigg eller varm eller glad eller kry så sniffade jag reda på lite mysiga saker på net-a-porter. Iklädd papis fleecetröja, mjukisar och duntofflor önskar jag en morgondag iklädd plaggen ovan. Varmt, mysigt och väldigt Aenigma!

1. Kofta från Chloé som skriker Aenigmaaaa bokstavligen! Söt så att det förslåt och skulle värma kalla mig förträffligt. Julklapp?
2. Klänning från Marc by Marc Jacobs att ha under koftan. Sammet och siden i mörkaste blått och blå/grå med höstig, värmande känsla utan att bli trist.
3. Ebba von Sydow skulle väl vilja banka mig i pannan med en spade men jag skulle med glädje ta på mig de übersöta små leggingsen från Primp i grått med hjärtan under klänningen och koftan. Lite udda, lite barnsligt men utmärkt en dag när man mår lite sisådär och kan behöva bli glad av att kika på sina smalben.
4. Sist och minst den fina lilla sidenrosbroschen från Missoni som kan få pryda sockersöta himmelsblåkoftan och matcha ihop med klänningen och leggingsen. Enkel, stilren men lite annorlunda.


Kommentarer
Postat av: sofia

"Ebba von Sydow skulle väl vilja banka mig i pannan med en spade" hahaha, det är bäst du ignorerar henne, dom var ju gulliga!

Postat av: Amanda

Koftan var superfin! =)

2006-11-17 @ 15:42:35
URL: http://shopping.blogg.se
Postat av: Estelle

Söt klänning!

2006-11-17 @ 18:17:03
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Aenigma

Sofia; Visst är dom? Men jag har känslan av att det inte alls är så trendigt med sånt. Fast V&R kollektionen hade ju en massa av båda delar. Men det är ju inte relevant i vilket fall som helst, jag diggar dem! :)
Amanda; Jag veeeet! Den ger mig starka cravings! Söt som socker, modellen, färgen, knapparna, kragen, allt! :D
Estelle; kan det bli annat än bra när Mr, Marc Jacobs varit framme? Mihi

2006-11-18 @ 14:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback