Tur i oturen?

Om jag var en modig traderaräv så hade jag antagligen kunnat klicka hem huuur många skor som helst i min storlek bara för att jag har de småttingfötter jag har, till billigt pris dessutom. Nu är jag ju inte det och sitter istället och tittar på söta/roliga skor som skulle kunna vara på väg till mig inom en snar framtid. Jag är för feg och tror att alla vill lura mig så jag har aldrig vågat satsa. Fast det handlar om så lite pengar!.:(
http://www.tradera.com/auction/Skor___strumpor/aid_35049341
Jag skulle verkligen behöva ett par nya tofflor. Kanintofflorna får mamsell att se rött nämligen. Dessa hade passat utmärkt med gubbmodell, rutigt tyg och retro touch. Vill ha! Shit, vad jag vill ha dem! Gråååt!
http://www.tradera.com/auction/Skor___strumpor/aid_35202332
Stövlar har jag kikat efter länge och varit sugen på ett par med dödskallar, men de är så vanliga. Men vem kan inte älska dessa mintrosa raringar från Viking? Gosh vad de skulle passa på mina fötter.
http://www.tradera.com/auction/Skor___strumpor/aid_34615118
Påminner mig om gardeniorna av någon anledning. Måste vara strukturen på lädret och rosetten. I vilket fall som helst diggar jag dem fast de är ful/söta. Annorlunda för att vara barnskor.
http://www.tradera.com/auction/Skor___strumpor/aid_35414410
Och om jag nu skulle få lackcravings och kände att ett par "Laboutinsliknande", minihögklackade skor är vad jag behöver så finns det ju dessa. De är så konstiga att de är roliga.
http://www.tradera.com/auction/Skor___strumpor/aid_32763413
Converseskor har aldrig varit min grej riktigt men jag är ju ägare till ett par gröna med blommor. Dock skulle dessa inte sitta helt fel på mina fötter. Härlig färgsättning med svart/knallrosa!

Men jag är antagligen ganska ensam om att vara 18 år gammal med min skostorlek. Det gör ju att om jag nu kanske vill ha ett par sockiplast, ett par batman gympaskor eller neonrosa, blinkande prinsessskor, ja då har jag det lättare än de flesta... jag kan bara inte komma på om det verkligen är en fördel att kunna köpa sockiplast eller batmanskor...

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

So many cute things! :D Stendiggar Converse-skorna där längst ner. Har sett likadana förut, hur tuffa som helst. And hey...give Tradera a chance! :P

Postat av: Lina

jag alskar converse

2006-11-13 @ 06:29:53
URL: http://linalaove.blogs.se
Postat av: Anonym

HillieBillie; I knohooow! Du kanske kan hitta coola converse i din storlek också? Det fanns nämligen ett flertal olika, i olika färger och storlekar! :D Men jag är rädd att bli luuuurad.. fegis jag! ;)
Lina; Inte jag, men man kan ju inte låta bli att älska de där!

2006-11-13 @ 16:00:39
Postat av: karoliina

Jag har massor av converse, men antar att det är min stil

Jag är lite heroin chick rock flikka

hänger på Debaser och dricker öl och morrar åt tatureade rock killar, jag gillade de där rosa och svarta massor

fast pallar inte riktigt med det rosa temat längre

2006-11-14 @ 09:35:15
URL: http://karoliina.blogg.se
Postat av: Aenigma

Karoliina; Converse är ganska sköna men jag håller mig till mitt enda par, och använder de flitigt när jag är på det humöret! Låter härligt att morra åt tatuerade rockkillar, även om din tanke kanske är den motsatta så tror jag att sådanna personer gillar morrande flickor!?!

Fast på dessa är det ju just coolt med att de är nattsvarta, med de tokigt rosa detaljerna!

2006-11-14 @ 10:21:51
Postat av: karoliina

fast de knallrosa och svarta får mig att tänka tillbaka kanske fem år då allt skulle vara svart och rosa. Hela H&M var svart och rosa, det blev lite overkill. Så nu tror jag inte jag äger något som är rosa längre, nu är det rött och svart.
Köpte en askool klänning med svart botten och röda körsbär. Ser väldigt riotgrrl ut, jag är mycket nöjd nu när jag ligger på min soffa och dinglar mina svartklädda långa ben i denna lilla söta klänning. Helsvarta Converse och oborstat hår, sminket svart och sotigt, huvudvärk men röda läppar.
Lyssnar på Elliot Smith...

2006-11-14 @ 13:45:24
URL: http://karoliina.blogg.se
Postat av: Aenigma

Karoliina; Jag kommer inte ihåg den perioden men jag diggar att det blir så effektfullt. Dock i lagom mängd naturligtvis! Låter som en riktigt fin klänning! Var köpte du den? Jag är väldigt svag för svarta klänningar och körsbär så det låter som en finfin kombination. :) Hela outfiten låter för den delen riktigt cool!

2006-11-14 @ 18:44:23
Postat av: karoliina

inhandlad på Second Hand i Stockholm

2006-11-14 @ 22:10:59
URL: http://karoliina.blogg.se
Postat av: LinaLove

http://www.shoes.com/product.asp?p=1010459%7EWOMENS%7ECONV&sc=WOMENS&variant_id=34187

2006-11-16 @ 10:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback