Understimulerad

Your Inner European is French!
Smart and sophisticated.
You have the best of everything - at least, *you* think so.
Efter noga övervägning, och skratt från papi, så tar jag ovannämnda utmärkelse på ett bra sätt. Hey, jag är smart och sofistikerad ändå! Faktum är att jag är ganska allmänbildad och av mina vänner, föräldrar?, anses artig och väluppfostrad, alltså sofistikerad! :)
Sen den sista meningen var ju lite stötande, men jag ser det som att jag faktiskt har allting jag behöver. För om man tänker efter så har jag faktiskt allting jag behöver, om man bortser ifrån att jag är matrealist och vill ha saker bara för sakens skull!
Your 1920's Name is:
Georgette Freda
Okej, jag erkänner. jag har tråååkigt. Därför gör jag töntiga tester på en sida som är "coola att lägga upp på sin blogg". Ohh, låter det inte otroligt lockande och exalterande? Eh...
Men men. Hur knasigt är inte detta, utifrån mitt namn och om jag är tjej eller kille fick jag upp att det skulle vara mitt namn om jag föddes på 1920- talet. Whata? Georgette Freda? Svart, lockigt hår, tanthatt med flor och pälskrage? Pälskragen är det enda som jag har i min garderob och som skulle kunna användas.
Men men, som sagt inte särksily seriöst. But you can call me Georgette Freda nu...
Men helst inte!

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Oh hello Georgette! ^^ Låter som ett väldigt fascinerande test, haha. Vad tror du om Lost-maraton imorgon nu då? För min del går det bra när som helst, I'm pretty much always home. ;) Så säg vad du tycker du. Kraam!!

Postat av: Aenigma

Haha. Ja hur skumt är inte det namnet? Vad grundar man det på liksom utifrån mitt namn? Men men. Lost maraton är ju redan inprickat om ett par timmar så vi ses ju då. Här skall ses detaljer och nya saker in absurdum! :D Kramaaa

2006-11-11 @ 11:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback