C/o Stockholm

Butiken har nu även kläder. Och om de håller vad de lovar, låter det som riktigt härliga sådanna!
Kanske värt ett besök under visiten i hufvudstaden om ett par veckor? Annars kan ni som bor där ju knalla iväg och kolla in läget. Gillade reklamebilden med förstorade sminkprylar och modellens kläder där den fina, redan av mig ritade, whyred klänningen i lila siden. Och stora rosetten i halsen!
C/o Stockholm

Dagens Hiss: Jag ska gå och hoppa i badkaret för en liten simtur och möjligtvis öva på mitt svenska tal.
Dagens Diss: Har massiv huvudvärk som förhindrar att jag börjar plugga. Dumma pumpahuvud!

Kommentarer
Postat av: sofia

åh, jag är så sinnessjukt shoppingsugen! Funderar på att dra till köpenhamn och shoppa upp lite sparpengar i veckan... c/o sthlm är bra, mycket bättre än de flests andra lyxiga butikerna i stockholm, på typ Natalie Schulterman och MrsH och dom är personalen alltid så snorkig, men inte på c/o.

Postat av: Aenigma

Sofia; Din lilla illbatting! :) Jag är också shoppingsugen men eftersom jag är på shoppingdiet så ska ingenting inhandlas förrän på lovet. Jag hatar när personal är sådär grymt snobbig mot en i "lyxigare" butiker, de har ju faktiskt ingen aning egentligen om hur mycket cash man har! Därför har jag satt det i system att alltid gå in i dyra butiker, se ut som en svinrik snorunge och vara bitchig tillbaka, DÅ blir man behandlad väl! Stört, men sant. Fast, eftersom jag ska då åka till Köpenhamn på lovet och shoppa kan jag ge mitt medgivande till att du gör det med här i veckan, så blir det rättvist i längden! Och lova att visa inköpen! Lycka till, Kram

2006-10-22 @ 15:52:54
Postat av: Style By Me

Du ritar så sjukt bra!

2006-10-23 @ 01:04:05
URL: http://stylebyme.blogg.se
Postat av: Aenigma

Style By Me; Tack så mycket! :D

2006-10-23 @ 16:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback