Hämningslöshetens dygd

Vi var vilda & galna, hämningslösa och dansanta! Gårdagskvällen var verkligen sådär rolig som man vill att det ska vara, det ultimata och perfekta. Vi började med att åka in till Åre och äta på Harrys som verkade lite roade av 14 tjejer som skrattade, sjöng, sabbade fotbollsstämmningen och gjorde narr av två födelsedagsbarn. Det inkluderade bland annat ballonger, plasttiaror med rosa ludd och meningar som "Vad fin din tröja är, har du gjort den själv?". Sedan gick vi efter mycket oväsende vidare upp, upp, upp på glasberget och förfest hos några HR;are, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt innan vi rullade ner till Country där vissa redan var lagom runda under fötterna, män som skulle kunna vara våra pappor var lite väl närgångna, musiken var grym och stämmningen hög när vi trädde in. Att dansa konstant, non stop, i tre timmar kan vara väldigt befriande. Vi hade det så grymt roligt! Pratade med folk man inte sett på år, träffade nya människor och upptäckte hur kul det kan vara att chocka alla som tror att man är den mest ordentliga levande människan på jorden. Efterfesten tackade vi dock nej till, man ska sluta när man är på topp och adrenalinet fortfarande gör en oövervinnerlig!
Hämningslöshetens dygd

Är det inte underbart att upptäcka vad sann lycka är?

Kommentarer
Postat av: linalove

tihi

Postat av: HillieBillie

Jag kan inte annat än att hålla med dig! På alla fronter! (Sen tycker jag att den där bilden var väldigt lik dig också;P) Det var så himla roligt! Vi måste göra om det många långa gånger. Från och med nu är jag också förespråkare för Åres krogliv, istället för Östersunds. ;) Heja heja!

2006-10-08 @ 23:07:36
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Aenigma

LinaLove; Mihi! :D
HillieBillie; Ja, det skall göras om igen och igen och igen! På lördag, till exempel! Tjohoo. Åre is the shit, Östersund is the... jag kan inte komma på det tvetydiga motsvarigheten men du förstår vad jag menar!

2006-10-09 @ 15:17:58
Postat av: HillieBillie

Jag hajjar precis! Gosh jag MÅSTE med på lördag, kan inte missa! Bara hoppas att det blir MINST lika roligt! Vi får göra det kul. =D =D

2006-10-09 @ 16:51:59
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Bonathalie

Excellent site.

2009-08-26 @ 10:22:48
URL: http://bonathalie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback