I´m sorry HillieBillie!

Men jag var tvungen att stjäla din bild! Trots att jag ser ut som den förymda mentalpatienten vi talade om här i veckan så måste jag helt enkelt ha den. Ett fint minne, och det kan du väl inte rycka ifrån mig?
En trio som skulle bli svårklådd att slå. Country bered er på mer födelsedagssånger imorgon!

De tre


J, K, O i de gladaste av humör!

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Stjäl på du! Så fort jag ser den där bilden blir jag sjukt sugen på att göra om hela grejen! I have to go tomorrow...jag vill, jag vill, jag vill! Och jag måste nog nästan faktiskt.

Postat av: Aenigma

HillieBillie; Oh, tack så mycket! Jag kände att jag verkligen vill ha den på min blogg med ju. Kom igen, hur roligt hade vi inte förra lördagen? Mina parents hämtar, vi behöver alltså bara skjuts upp och det fixat vi på något sätt. Dessutom gör det inget om du jobbar för man vill ju inte in på Country innan 11. Was sagen du? Vi hörs imorgon i vilket fall som helst!

2006-10-13 @ 17:48:25
Postat av: HillieBillie

Jag är så förkyld idag! :( Inte roligt, så jag vet inte hur jag gör. Men vi hörs sen i alla fall.

2006-10-14 @ 11:05:11
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Aenigma

HillieBillie; Jag är också förkyld idag, snörvlig och hostig!. Men jag vill, så gärna. Kan vi inte åka upp, kolla läget och ta det ganska lugnt? Mam eller pap kan hämta oss när vi vill! Jag kan... skriva roliga mentalpatient skämt på din blogg varje dag om vi gör det!!

2006-10-14 @ 12:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback