Infall!

Okej, this is the deal. Vaknar man klockan 06.30 på mogonen, när man egentligen är extremt morgontrött och har sovmorgon till klockan 11, och får för sig att man ska ta bort alla bilder på sin blogg. Ja då gör man helt enkelt det. Drömde någon läskig mardröm tror jag och vaknade galnare än vanligt. I mitt förkylda, tunga huvud sa jag mig att somna om men eftersom det inte gick så knatade jag upp, drack lite te, pratade med arbetande mamsell och satte mig och ja, tog bort alla bilder jag inte ville ha!
Så... när jag vaknat ordentligt kommer jag antagligen att undra vad i hela friden jag gjort nu men just nu känns det bra. Jag insåg nämligen att många som läser bloggen förstår varför man lägger upp bilder, såsom outfit bilder, men de som inte gör det tycker att man antagligen vill ha uppmärksamhet. Jag har mått lite för dåligt på sista tiden för att klara av att få skit för det på något sätt därför vill jag vara lite mer anonym gällande just bilder ett tag fram över! Faktum är att det är just människor på min egen skola som jag inte har någon lust ska läsa eller se min blogg, för jag vet precis hur trångsynta de kan vara. Många skulle inte förstå vad en "modeblogg" är, och skulle ta det på fel sätt. Just nu orkar jag inte med sånt och jag väljer ju då att göra någonting åt det innan någonting inträffar!


Jag får helt enkelt rita ännu lite fler teckningar och ha lite mer intetsägande foton.

Klockan är... 07.52 och mitt huvud känns som en pumpa. Jag återkommer när jag har ett huvud lite mer som en baby-pumpa och är fit for fight att blogga igen, senare idag!


Kommentarer
Postat av: sofia

åååh, men jag älskar ju dina bilder! Alltid så himla livfulla och glada. Men jag vet hur det är. Innan, när jag fortfarande gick i gymnasiet, ville jag också vara väldigt anonym av samma anledning. Jag orkade inte förklara mig och ta diskussioner. Men nu bryr jag mig inte längre. Även om jag inte sprider bloggadressen bland folk jag känner så är jag inte rädd för att dom skulle råka hitta till den heller. Men det är ju annorlunda när man inte går i skolan...

Om jag ska se det från den ljusa sidan innebär detta alltså att jag får se fler av dina fantastiska illustrationer och det kan man ju inte annat än hurra över!

Hoppass huvudet återgick till sitt normala tillstånd under dagen

Kramar
sofia

Postat av: Aenigma

Sofia; Tack för supporten! Kände bara att om jag vaknar så tidigt på morgonen och verkligen känner att det inte var rätt just nu att ha bilder där, då lyssnar jag på den tanken. Får se hur det blir fram över, men jag kommer att lägga upp bilder i alla fall, bara lite mer... anonyma! Det är ju ingen i princip som jag känner som vet om att jag har en blogg, och jag känner verkligen att jag inte orkar förklara och försvara mig mot fördommar och allmänt ovetande om vad bloggande är.

Illustrera mera! Jag har massa inspiration nu både för att teckna och annat pyssel så, jag siktar på det. Tack för att du är så snäll!

Huvudet är mindre pumpa nu, mer...potatis?
Kram!

2006-10-16 @ 16:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback