Nyknåpat

Tänkte bara visa de två sakerna som jag gjort klart idag till mitt projektarbete. Båda är två av de glasbitar som jag själv pysslade ihop, fick brända/smälta och målade på. Jag ska ju göra en smyckeskollektion som projektarbete och sälja det via ett par butiker så just nu pysslar jag ihop allting för fullt. Just glassakerna jag gjort är extra roliga eftersom jag ska använda de som "pärlor" och inslag i mina smycken och de är helt handgjorda av mig, från första början till slut. De som syns, lite dåligt men ändå, på bilden är min lilla dödskallering som är en fyrakantig glasbit i blå/grön färg som skiftar i olika nyanser, med en dödskalle, med liten krona, i guld målad på, fastsatt på en ring med platta i silver. 
Den andra är samma sorts glas, förövrigt heter den sortens glas Bullseye, men med små "glasspagetti" i lila som inte syns på foto, med en snöflinga i silver påmålad av mig. Den har jag gjort till en brosch. 
Nyknåpat

Egentligen ska jag lämna ringen till försäljning... men jag blev så fäst vid den och eftersom jag har fler som är lite annorlunda tror jag att den får stanna hos mig... den liksom visar ganska bra hur jag är; dödskallar är ju my thing, jag tycker om guld och blå&grön och jag är ju prinsessa (med tanke på kronan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback