Oh ja!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"- Självklart, grimaserade han, självklart... fyrtioåtta kilo när man" ur Anna Gevaldas Tillsammans är man mindre ensam.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En minikarta över Rom med vägbeskrivning till restaurang ´Ristorante al nouvo Faginetto´ med något handskrivet på italiano.
3. Vad var det senaste du såg på TV? En svensk skidfilm som bror och jag kollade på.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: Kl. 17.51... kl. var 17.50
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Ljudet av en skidfilm (en annan^) och min tröja som gnisslar.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?  Jag gick hem ifrån skolan med J, M & E, vi pratade.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Nyaste nummret av Elle & mat.
8. Vad har du på dig? Strumpisar, shorts, två linnen, padres kofta och sidenband i midjan.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad? Jawohl! Att jag retade gallfeber på A när hennes pojkvän kom. Att jag var på en exotisk, solig semester (á la Lost...) Att jag hittade två supersnygga klänningar som jag köpte och var helt säker på att jag hade när jag vaknade. Poop!
10. När skrattade du senast? Skidfilmen. När en åkare trillade ner för ett 30 cliff. Sadist, javisst!
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Tavlor från Helsingborgs-gruppen, Kisek "karta" över Båstad och Bjäre, foton och tavlor gjorda av en ung mig.
12. Har du sett något konstigt på sistone? När gör man inte det? Dagens knasigaste var nog ändå under studentmössprovningen och de hade suspekta trosor och kalsonger på som det stod student 2007 på. Även den hallick-artade blingbling blomman de tyckte att man skulle ha i pannan... 13. Vad tycker du om den här utmaningen? Haha! Jag tycker att det är kul. (Bättre än att öva in ett tal!)
14. Vilken var den senaste film du såg? United 93, måste det väl ha varit? På bio.  
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Det är jag ju redan. (Det är en sån dag idag!) Jag skulle skänka massor av pengar till bättre behövande, stoppa hemskheter som Bush, global uppvärmning och kriser i världen. Sedan skulle jag resa, resa, resa och upptäcka. 16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag har högt IQ. Jag är ofta nedstämd. (Det var 2) 17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Göra livet drägligare för alla som verkligen behöver det!
18. Tycker du om att dansa? Oh ja! Forna danskarriär och hämmningslös dansgolvskiller. Ha?
19. George Bush? Världens farligaste djur...
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Oj... jag är 18 år. Då tänker man inte på sånt! Men kanske Magnolia; Roxy, Jade. Om de var tjejer. Pojkar... ?
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? Absolut. Och det ska jag.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? "Du hade rätt hela tiden, jag existerar inte!" Busted...
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Vem som helst. Men kanske... Ida (stylebyida), sofia (sofiaovarlden), Lina (LinaLove) och Mimo (Mimostyle) Och Jankan! (Hilliebillie)!

Kommentarer
Postat av: LinaLove

almost done


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback