"Welcome to the black parade"

Fick klänningsbegär efter att ha skrivit lilla listan om höstens måsten, sedan var jag ju dum nog att kika in på Facehunter och såg så himla häftiga, snygga, coola, roliga, snygga outfits som inkluderade de most gorgeous klänningar! Vill ha några fina men ändå tillräckligt vardagliga för att kunna ha på skolan nu i vinter utan att frysa rumpen av mig. Dessa nedan är kanske inte just sådana men det var vad inspirationen föll för och jag ritade. Svart "tee-klänning", A-linjeformad med halvlång ärm och stor rosett i halsen. Sedan en ganska romantisk, skir skapelse med puffiga och ganska långa ärmar, åtsittande liv och vid kjol med osymetrisk, rundad kant. Enkel klänning med smala axelband och vit tee under. Sist en söt babydoll klänning med rosett runt bröstkorgen, klockad kjol, liten krage och puffiga, korta ärmar.
"Welcome to the black parade"


Kommentarer
Postat av: LinaLove

JAg vill ha den med rosett, jag älskar klänning, har inte haft jeans på mig på säkert tre veckor. Bara klänningar, har på tok för mycket klänningar.. Men letar efter fler stickade

Postat av: cissi

snygga klänningar!

2006-10-11 @ 08:55:39
URL: http://cissil.blogg.se
Postat av: Aenigma

LinaLove; Tack, jag gillar faktiskt den själv. Får helt enkelt skapa en sådan klänning! Jag har i princip inga klänningar att ha på skolan. Ska dick utöka utbudet när jag drar iväg på lovet. :)
Cissi; Tack så mycket!

2006-10-11 @ 16:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback