The talented ones:

Uppskattning är en viktig del av livet och något som kan göra en liten, liten människa lite större. Även bloggare ska få sin del av uppskattningen med tanke på att vissa av er är grymma!
This is for you, mina raringar!

HillieBillie; En flicka som jag känt i så många år att jag känner mig gammal när jag tänker på det. Nyfödd bloggare med en skärpa som the talented Mr. Ripley och upphör aldrig att förvåna mig eftersom hon i sin lite lagom tystlåtenhet verkar ruva på en hjärna som är one of a kind. En filmgalning med smak för såväl Tim Burton som själsliga saker som Transamerika, Lostfreak som alltid kommer på de där små sjuka detaljerna som gör hela serien till den ultimata och en förmåga att fundera och göra helt tokigt bra uttalande. Och bloggen rymmer allt det där med uppblanding av lagom HillieBillie humor.
http://hilliebillie.blogg.se/index.html
Sofiaovarlden; Underhållande blogg som jag dagligen besöker för att få min dos av Sofias härliga attityd och känsla för vad som är viktigt i livet. Härlig klädstil med Acne betoning som gör mig avundsjuk och lagom gnällig eftersom jag också vill ha så fina skor, och framförallt kunna gå i dem! Hon verkar dessutom alltid ha ett snällt och gulligt ord över precis när man behöver det som mest, och gör ens dag lite bättre när den inte alltid är så bra.
http://sofiaovarlden.blogg.se/
LinneaNeaTara Min teori lyder såhär; Antingen älskar man dessa tjejer, eller så hatar man dem. För man tillhör helt enkelt dem som tycker att det är vansinnigt roligt med tre grymt kaxiga tjejer som rådissar och kör över folk och saker totalt, eller så känner man sig extremt träffad eftersom man är just de tjejer som har Sofie Fahrman och Ebba von Sydow som guru och vars livsuppgift är att hitta den perfekta läppglanset. Älskar deras attityd och små lustiga inlägg över såväl seriösa och oseriösa ämnen. Flickorna har humor!  
http://rabarber.webblogg.se/index.html
Style by Ida; En av de första bloggarna jag började läsa och en av de som jag fortfarande läser regelbundet. Härlig tjej med en blandad blogg som innehåller såväl anekdoter, foton av underbara skåne, tokiga saker och bra musik! Helt enkelt en gullunge som gör en glad med söta inlägg, knasiga bilder och känsla för humor. Lite dålig update på bloggen på sista tiden men med tanke på att hon jobbar och dessutom uttrycker sin glädje över det med "Aj löv maj wörk", gör ju att man inte kan annat än förlåta! :)
http://stylebyida.blogg.se/
Bohemica; Jag trodde att jag hade kommit på den geniala idén med att rita modebilder och lägga upp på bloggen, ändå tills jag insåg att det konceptet redan existerade i form av just Bohemica. Men, istället för att sura över att jag inte alls var först så diggar jag hennes blogg med alla små söta teckningar och fina bilder. Dessutom är vi ju esteter båda två och vi kreativa skolelever måste hålla ihop. :D
http://bohemica.blogg.se/index.html

Har jag glömt bort någon av vikt, skrik, så ska jag lätt senila 18 åring genast lägga till er!


Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Oh you are such a little hunk! Tack tack och bock, och kom ihåg att utan ditt inflytande så hade jag ju knappast haft någon blogg! Du är min blogg-förebild. :D

Postat av: Aenigma

HillieBillie; Det var så lite så, det är ju dessutom väldigt sant! Man ska visa att man uppskattar folk och ge beröm! Haha, det känns bra att vara någons bloggförebild. Mihi :D

2006-10-15 @ 14:34:58
Postat av: HillieBillie

Ja beröm ska man absolut ge! And hey you will get your fair share du med one of these days. Min lilla kamel! (Kamel är ett bra ord, jag råkar vara besatt av det)

2006-10-15 @ 14:57:43
URL: http://hilliebillie.blogg.se
Postat av: Aenigma

HillieBillie; Ja, man blir ju så glad av det! Kamel? Jaaa.. jag tar det som en komplimang...tror jag? Haha

2006-10-15 @ 15:21:50
Postat av: Bohemica

Åh tack så mycket och ja, vi måste hålla ihop! :) Kram.

2006-10-16 @ 10:23:22
URL: http://bohemica.blogg.se
Postat av: Ida

Guud vad gulligt :D jag blev helt jätteglad av att läsa det där! (: You made my day ^^

2006-10-16 @ 13:26:50
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Aenigma

Bohemica; Det var så lite så! Vi esteter är ju inte som alla andra, men det är vi ju stolta över så, go oss! :) Kram
Ida; Mihi, varsågod! Du är ju grym, då ska du ju få veta det! :D

2006-10-16 @ 14:57:47
Postat av: sofia

Men...men..men ... vet inte riktigt vad jag ska säga. Blev helt rörd, och jätteglad också... Tack söta du, du vet att jag diggar dig!

2006-10-16 @ 15:26:05
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Aenigma

Sofia; Man ska berömma människor när man tycker att de är bra på något, tänk vad några snälla ord kan göra? Och eftersom du är grym, ja då ska du veta det såklart!

2006-10-16 @ 16:40:32
Postat av: Lina

Ok, jag måste tipsa dig om min favoritblogg: jagjenny.blogspot.com

2006-10-18 @ 01:31:35
URL: http://linalainen.blogs.se
Postat av: Aenigma

Lina; ska kolla in det!

2006-10-18 @ 11:06:26
Postat av: bfaluwd vmlj

bqxkciotm pbco lypzrhko ymlztie lwuvrckb sflunctoe aqdvi

2007-05-14 @ 08:09:48
URL: http://www.vakgdclx.pdmxjcwe.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback