Vild, kreativitetsdag

Gårdagen var faktiskt extremt rolig och man jämför med vad jag trodde att det skulle bli. Alla esteter, ca 25 stycken, åkte upp till Vallbo, tänk Jämtländsk urskog, fjäll, fem hus i en klunga som kallas by, för att ha en get-together dag och vara allmänt tokiga. Det inkluderade att trilla ned genom skogen till en å, bygga små flottar, grilla köttbullar, se på Pip-Larssons, gulla med hästar, leka kurragömma och rumla up och ned för trappor. Man tror kanske att dessa ungdomar mellan 16-18 år skulle ställa sig ganska så tveksamt till att leka kurragömma men det utbröt en frenetisk glädje och alla sprang omkring i 1 ½ timma på tre våningsplan och hade hur roligt som helst. Sedan red vi islandshästar och eftersom jag ridit så mycket och haft egen häst fick jag den mest svårridna lilla varelsen som visade sig vara helt underbar.
Jag är kär! Är det inte värt 65 000 om man är det? Om man dessutom är kär i en sötnos med söta, mörka knappar till ögon, den mjukaste grå päls, fem fantastiska gångarter, mjuk mule, ett föl i magen och är 135 cm över marken.

Senare på kvällen när vi ätit alldeles för mycket middag och efterrätt, gick vi med ficklampor ned till ån genom skogen. (Det var väldigt mörkt, väldigt halt och väldigt roligt.) Där la vi hö på våra små flottar, sjösatte dem och tände eld  på höet och lät dem guppa iväg som små fyrbråk genom natten. Fint, men folk skulle antagligen ha trott att vi var satanister om de sett vad vi gjorde.
Efter det åkte jag hem för att kurera mig medan de andra var kvar. Idag är jag sjukare än innan men det var det värt. TjOoo

Sötnosen

Ån, med fjäll i bakgrunden. Där vi byggde och grillade, och andades in enorma mängder rök från brasan och som gav extrem rökhosta och lungödem. 
Jag & lilla kärleken. Sötnosen ser arg ut, en annan tjockis kom lite för nära.  

Kommentarer
Postat av: Ida

åh gud vad jag saknar att rida

Postat av: Aenigma

Ida; Ja, jag vart helt nyfrälst igår. Hade inte ridit på över ett år men är så himla sigen på att börja igen. Jag vill ha en ponny!

2006-10-18 @ 13:06:52
Postat av: sofia

N fick jag svar på lite frågor jag ställde i en annan kommentar :)

2006-10-18 @ 15:16:01
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback