Läst

Önskar ganska ofta att jag hade tid att läsa så mycket som jag gjorde innan, när skolan och annat inte tog så mycket tid. Det gör ju dock inte att jag har tid att läsa mer, att tänka så.
Ytliga böcker, typiska tjejböcker, har aldrig varit min grej. Jag har läst allting i princip, utom det.
Men i sommras läste jag både Djävulen bär Prada och En shopaholics bekännelser och just i den stunden var det riktigt underhållande, på en lång resa över till Tyskland med båt och lite trött hjärna kändes det alldeles lagom intelligent. Tyckte att det var ofantligt stressande och jobbigt att läsa om en shopaholic då jag direkt började dra paraleller till mig själv, fast jag är väl medvetetn om att jag inte har sådana problem alls. Jag läste lättat ut den och var glad att det löste sig så jag själv kunde sova gott utan att undra om jag skulle kunna gå så långt själv! 
Egentligen blev jag mest arg och stressad igen över Djävulen bär Prada eftersom det ju är så extremt alltihop. Men ändå härligt att läsa en bok som innehåller så mycket mode, och då det ändå på något sätt står i centrum. 
Har ändå övergått till annan litteratur efter det igen och läser nu bl. a Fågelvägen av Jeffrey Archer, en fin bok som jag läst många gånger. Väldigt enkel på något sätt men ändå härlig. Persongalleriet är brett och man både älskar och hatar med dem.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback