Back on track

Tillbaka i Sverige.
Sitter i Norrköping och mailar LT och trevliga-Sara så att de får mina svar
till panelfrågorna för veckans sådana del i tidningen. Liiite svårt att koncentrera sig när man har ett viss
tidsrubbning och Jet lag efter att ha rest konstant i... massor av ohälsosamma timmar.
Snart ska jag dock knalla ned på stan i solskenet och kolla in lite genuin svensk shopping då jag för tillfället mest har resväskan full av tunikor från mellanöstern som kan behöva komplement i form av leggings.
Sverige är kallt om man jämför med det Omanska klimat som jag nu är van vid, det vill säga 40 + i luften och delfinfyllda hav med temperatur på 30 +! Leggings är alltså ett måste.

Imorgon åker jag dock från vår lägenhet här till en heldag i Stockholm och sedan vidare till huset och vännerna i Båstad där roligheter med de närmasta och bästa väntar.

Nu ska jag skratta lite mer åt, personalen på biblioteket har redan gett mig onda ögat, lite patetiska kommentarer från någon stackare hemifrån som inte har mycket mer i sitt liv att göra än att klanka ned på andra.
Jag är inte förvånad, på svenska stavas det nämligen m-i-s-s-u-n-s-a-m-h-e-t.
Eller så stavas det "jag är född med en pinne i rumpan, och därmed är jag oförmögen att förstå innebörden av något enkelt och är endast bra på att vara lika mycket pain in the ass som den pinne jag själv har uppstucken i rumpan." Could I care less?
Nej, för jag har ett liv som faktiskt gått framåt sedan jag var 5 och kallade andra dumma ungar för taskiga saker.
Så istället för att läsa på någons blogg och vara elak för att jag är misslyckad så ska jag maila tillbaka till de olika företag som vill sammarbeta med mig för att jag gör något jag är bra på. 
Vill ni ha något att störa er på, fundera över vad ni lägger er tid på.

Nu väntar som sagt lite shopping efter mailandet i Norrköping.
Och vi syns på stan imorgon, som en viss Sigrid brukar säga, i Stockholm.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Välkommen hem! ;) Hoppas du har haft det bra i Oman! Hav fulla med delfiner låter riktigt lattjo. Ska bli kul att få se alla dina orientaliska shoppingfynd. ;)

Postat av: Hanna

Welcooome hoome my daarling :) Låter som du haft det riktigt underbart du, härligt! Jag är inte alls avundsjuk.. :) Ses på tisdag! PUSSPUSS

2007-04-26 @ 16:46:34
URL: http://msvagabond.blogg.se
Postat av: Julia

yes kajsa e tillbaka! välkommen hem! låter som du haft det otroligt underbart där borta! hoppas man får se lite fynd du gjort :D

2007-04-26 @ 17:00:36
Postat av: Ofelia

Hello there!
Hoppas du har haft en trevlig semestertripp och välkommen hem (eller vad sjuttsingen det är man brukar säga...)

Ska maila dig angående den där bilden jag ville sätta dig i arbete på. ;)

Later.

2007-04-26 @ 18:57:00
URL: http://psilo.blogg.se
Postat av: Maria

Du kommer väl att berätta mera om din resa sen och visa upp alla tunikorna? :) Ser fram emot det!

Ja usch, att de snorungarna aldrig kan ge upp, har själv haft en liten trakasserare som flåsat mig i nacken de senaste dagarna, men henne håller jag på att göra mig kvitt med. Haha, lät nästan kriminellt det där ^^

2007-04-26 @ 21:30:19
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: H

Gud det ser jätte fint ut!!vill se mer bilder!

2007-04-27 @ 10:02:31
URL: http://www.barbarellasplanet.blogg.se
Postat av: Nina

jag har aldrif varit med om arr det skalats av sådär.. usch.. va bara ett tunt tunt lager. men blöder sååå hårt. usch äckligt är det oxå. håller med, kanske är värt att ha lurviga.. lr köra på vax nästa gång kanske?

2007-04-27 @ 10:30:54
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: nathalie

Ja visst är Amanda charmigt bitchig! Ja du får se till att komma igång med bloggningen snart och visa upp allt du köpt! :)

2007-04-27 @ 10:33:51
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: aenigma

Julia; Jaaa, nju är jag tillbaka. Iaf på halvtid. Eftersom jag inte riktigt är helt hemma. Men på tisdag blir det update på bloggandet, fynden och resan. :D

2007-04-27 @ 10:49:16
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Kelly

Hej gumman! nej, jag har inte hunnit prova tandblekningen ännu! men när jag har gjort det så lovar att skriva vad jag tyckte :-) hoppas du har tid över ngn gång att teckna min bild (profilbilden) säg bara till när du kan, och pris såklart. Jag vet att du brukar ha fullt upp med saker att göra...När du kan (och om du vill såklart!) så e bara att maila mig på [email protected]

Stor kram!

2007-04-27 @ 11:02:53
URL: http://kellybellybutton.blogg.se
Postat av: aenigma

Tack så mycket sötis. Är väldigt nyfiken på hur tandblekningen som man gör själv funkar! :)
Jag hoppas också att jag ska få mer tid snart men i vår har det verkligen varit en bristvara. Har fått jobberbjudande från en reklambyrå med stora svenska och internationella klädmärken som vill ha illustrationer nu och jag känner mig helt ojoj. Men så fort jag har tid till din bild så ska jag göra ett försök. Det lovar jag! :)
ha det bra, Kram!

2007-04-27 @ 11:11:02
Postat av: Kelly

Gud så kul!!!!!! Jag är inte förvånad säger jag bara! :-D Det förtjänar du med den talangen du har! Förstår att det e mycket, men glöm inte bort.vill inte tjata..*hahaha* Kramis!

2007-04-27 @ 11:13:50
URL: http://kellybellybutton.blogg.se
Postat av: Nanó

Hoppas du hade det bra i Oman din lilla sötnos! Och hoppas du fyndar något riktigt fint second hand i sthml! Nu har jag bråttom, hinner inte göra något annat än att säga glad första maj, vi åker strax till sommarstugan, vi hörs om fyra dagar! Kramisar!!

2007-04-27 @ 14:17:41
URL: http://nano.rocks.it
Postat av: clara

Åh , lilla kajsabajsa. Jag är osunt avis på din bränna! Vad kul att du är hemma så att jag får läsa om ditt liv igen! underbart att du haft det bra!
Kramar din plastiga syster

2007-04-27 @ 19:30:26
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: HillieBillie

Darn what a cool picture! You little Oman-bastard! ;) Ser inte helt fel ut om man säger så you know. På tisdag blir det sommarfest för hela slanten, tjoho!

2007-04-28 @ 08:57:39
URL: http://hilliebillie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback