Faen

Gaah! Jag har så mycket att blogga om, jätte många bilder att lägga upp, rolika saker att skriva, töntiga kommentarer att skriva till människor som t.ex Mark, skolarbete som skulle kunna undvikas i och med blogging och en uppföljare på den roliga historien med Drottning Sylvia och Hej Baberiba. Så går det inte! Faen

Kommentarer
Postat av: Mark

Jäkla blogg så seg.
Om jag knaprar på sådan toblerone får jag ont i magen! haha.
Men rolig dialekt? ;) Va! REN Stockholmska jag talar. Det är bara alla här med sina "i" som förstör den verkliga Stockholmskan. GRR på de!

Postat av: Mark

Men vad tycker du att jag talar för svenska?
Det finns några som haft nöjet att kommentera det.

Jag är bortrest när du är här! :) Vad för blogg tjejer ska du träffa då? Är det såna där lyxblogg drinkar som man "hör" talas om men aldrig blir inbjuden på?

2007-02-26 @ 19:50:12
URL: http://nucci.blogg.se/
Postat av: Mark

Men vad tycker du att jag talar för svenska?
Det finns några som haft nöjet att kommentera det.

Jag är bortrest när du är här! :) Vad för blogg tjejer ska du träffa då? Är det såna där lyxblogg drinkar som man "hör" talas om men aldrig blir inbjuden på?

2007-02-26 @ 20:00:55
URL: http://nucci.blogg.se/
Postat av: aenigma

Du talar Stockholmska på ett roligt sätt men liksom med en gene knorr. kan inte förklara! :)
Fast just nu vill jag kräkas på alla Stockholmare som talar med överdrivna "i":n och som är här på skidsemester och inte kan åka lift. Gaaah, jag blir tokig. Och vad har de i halfpipen att göra? Suck...

Haha, lyxblogg drink tror jag inte att det är. Snarare bloggande modetjejer som ska träffas, snacka och ha roligt tror jag?! jag ser verkligen fram emot det eftersom jag har lov nästa vecka och vill göra roligheter. Ska lyssna på deras dialekt och sedan på dina videor. För att se vad det är för språk du talar! ;D haha

Säg inte att du ska resa på värsta härliga semestern då... jag är nämligen i djupt behov av sol, bikinibärande, gigantiska solglasögon och härliga saker att spana på så jag unnar ingen utom mig själv det just nu! ... ;)

2007-02-27 @ 16:58:14
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Mark

Den Stockholmska jag talar är utrotningshotad.
Nu talar de flesta i min till din ålder sådan dialekt som man talar på Lidingö eller i Danderyd. Mycket "i" och så vidare. Men det är ju tack vare människors besatthet av mode vilket lyft frtam en annan sorts gemenskap och att ungdomar idag integreras över gränserna, de tar efter av varandra och talar därför ett språk som passar den grupp man hänger med! :) Det är min doktorsslutsats! haha.

Men vilka tjejer är det med? :) Blir ju nyfiken.

Jag ska till London, träffa släkten och sörja min mosters man bortgång.

2007-02-27 @ 17:04:13
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: aenigma

Mark; Men det är en fin stockholmska. Jag tycker att det känns så överdrivet med den extrema betoningen på "i". Vi hör liksom i alla fall att ni kommer från hufvdstaden! :)
Låter som en klok slutsats tycker jag faktiskt.

Fick precis mailet om bloggträffen, vilket inföll den 17 mars och inte alls den 10 som jag hört, och det är alla möjliga bloggande flickor. Vissa vet jag ganska precis vilka de är och vissa har jag ingen aning om. Vissa har bloggat länge och är väl etablerade och kända, vissa betydligt kortare, som jag.

Jag skall också till London. Fast i början av april. Dock inte för att hälsa på släkt och sörja, utan shoppa och göra staden farlig med bästa vännen. Jag beklagar hans bortgång! :/ Sorgligt när människor försvinner ur ens liv.

2007-02-27 @ 17:27:53
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Mark

Ja du ska höra mig annars, det kanske är videon som gör det lite mer än vad det egentligen är.

Hur fick du den inbjudan då? Hemlighetsmakeri bakom sånt här. Man blir ju ledsen! haha. Jag vill också mingla med tjejer!

haha det där var mig ett riktigt gulligt inlägg om aporna! ;D
Dela ut gratis bananer när ni erövrat världen vilket skulle lösa fetmaproblemet bland barn! Jo jag håller med!
Det här är början på din och apornas värld! ;)

Hur lång är du om jag får veta?

2007-02-28 @ 12:01:43
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: aenigma

Jaa, mem hur som helst så är det ju ett cute sätt att tala.
Jag fick inbjudan först lite bara om jag ville komma och sedan ett mail till min bloggmail som jag gjort för just sådant. En mer officiel inbjudan kanske man kan kalla det. Fast den är ju inte officiell?!.. Men det är ju bara tjejer som kommer på den, bloggande modetjejer! Du är kille ju, Mark. Haha Förstår ioförsig att du vill komma, du ÄR ju ändå kille. Ett helt hus fyllt av modebloggande flickor... hmm, hur förklara för flickvännen?
Jag kan skriva till dig sedan och berätta.

Jag tycker om apor! De är gulliga och smarta. Vi skulle göra en bra värld av denna kapitalistiska högborg vi lever i. Du kan få vara med på ett hörn om du vill. Jag kan behövda, jag menar jag och aporna, en... Mark som säger knasigheter vid frukosten. (som naturligtvis består av bananer och som gör att vi kommer att bli välnärda men smala!)

"Om du får veta?" Jag skäms faktiskt inte över min imponerande längd på 1.62. Fast mer nogräknat är jag 1.60... Okej din tur, hur lång är du?

2007-02-28 @ 16:48:38
URL: http://aenigma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback