Ocensurerat

Helt seriöst, jag har bloggat om mitt anlag för jobb-beroende förut, så är jag trots gårdagens kvällskativitet (okej, nattaktivitet då) grymt sugen på att jobba och har varit det sedan jag slog upp mina blå imorse.
(Fast mina ögon är ioförsig väldigt gröna)

För gårdagen, vilket jag bloggat om innan idag, innehöll arbete hela dagen och tittande på finaste i världen
och sedan snabb hemfärd. Därefter blev det en hastig kväll med middag, garderobstömmning eftersom J skickade cirkus 11 sms om att hon hade en garderobskris nära tårar och ivägtrallande till J för att rädda henne och ha en mysig stund innan vi drog iväg till Åre och krogen med E. Med lockigt hår á la Hollywood svall kombinerat med svarta, slimmade stupisar, svart festligt linne, guldband i midjan, guldballerinas, leoparddiadem och guldbrokad kavaj så var i alla fall jag redo.

Rolig men ganska kort kväll på Dippan eftersom J & E som är lite äldre, lite vuxnare och har lite mer jobb än jag skulle arbeta idag och vara kloka nog att inte vilja trängas med bratsen på kön ut i en halvtimma.
Fasligt roligt med galen dans, ganska mycket för många klappar på min rumpa av främmande människor (Jag är pryd och man rör inte min rumpa ostraffat!) prat, återseenden, mycket folk, glassplitter i skon och annat kul. Med några av de bästa flickorna i världen! (Men jag saknar den Londonbaserade Sannan!)
Bode Miller kalasade i baren och dränkte antagligen sina sorger över förlusten från störtloppet, varenda journalist vi arbetar med var där och kändes alldeles för gamla och jag råkade nästan peta ut Es öga...
21
Idag har jag slappedag eftersom jag inte får åka och jobba i Åre för mamsellen. Lite förkylning kan ju inte skada tycker jag! Klädseln är därefter också ganska skön och slapp.
Uggletofflor, Topshop. Loose jeans, Levis. Loose tee med tryck, H&M. Trassliga och utslagna lockar.

Kommentarer
Postat av: Mark

Jag blev mycket glad över din kommentar till mig! :) Tack! Det är alltid kul att folk tar det som nöje, tar det med ro och inte som vissa anonyma tar det som ett hot mot deras tillvaro (?)

Angående bilden. Går det bra att rita en cool bild av mig (profil bild och andra bilder till din hjälp) i skidkläder, uppe på en topp med skidorna i ena handen och en brud i bikini på andra sidan, vilken jag håller om med armen på hennes rygg? :D
Tjejen ska ha långt hår, i toffs eller liknande. Går det? Då skulle jag bli mycket glad!

Postat av: Mark

Du är så skön! :) Tack tack, jag är en seriös studerande pojke. Men jag är också en barnslig pojke som tycker om att roa ;)
Jag är seriös gällande bilden ja ;D Jag ska ha på mig den här jackan http://nucci.blogg.se/images/3_1164841431.jpg och ha ett fint leende med en lite längre mössa med toffs och glasögon i pannan ;)
Hon ska se ut som jag beskrev henne tidigare. Försök göra hennes boobies kring B/C kupa ;D TACK!

2007-02-12 @ 17:11:30
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: Lolita

Snygga och konstnärliga bilder :)

2007-02-12 @ 17:39:44
URL: http://lolita.blogg.se
Postat av: Olivia

Mysig stil! :)

2007-02-15 @ 13:04:55
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: aenigma

Mark; Haha, du är lite skruvad mannen men bilden är på G... bara det att den där flickan är lite tveksam. Jag brukar inte rita sånt serru... Hmm.

Lolita; tack! :)

Olivia; Tack, fast i vanliga fall klär jag mig inte alls så faktiskt! :D

2007-02-15 @ 13:12:25
Postat av: Oddvera

You have done a great job with everything on this site. I Love your site

2009-09-08 @ 14:26:06
URL: http://oddvera.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback