Rymdisvantar

Med mode är det väl my way or the highway. Jag tolkar det som att man följer strömmen eller gör det på sitt sätt. Jag tänker då på detta sätt, jag kollar in strömmen men gör det på mitt sätt utefter vad jag tycker.
Alltså:
Silvertrenden, eller metallictrenden
, som jag inte vet hur många gånger jag bloggat om hittills (?) gör mig inte så upprymd som det verkar göra vissa. Jag är en före detta silverfantast som gått över till helylle guldmänniska och kommer däremed nog inte att gå tillbaka till bleka silver. Så min tolkning av det futuristiska, R2D2-modet med metallicinslag får blir dessa rymdisvantar!
Alldeles lagom för mina små händer, tummismodell, söta och i silverglimmande tyg som tyvärr inte syns så bra på bild men som överträffar all Balenciaga glans i verkligheten!
1
Har jag tur finns det även ett par likadana sockor av samma ögonbrynshöjande material.
Jag diggar dem iaf och det är lagom mycket tolkning, i kombination med småsaker, av silvertrenden för mig, i vår. Rymdisvantar helt enkelt!


Kommentarer
Postat av: clara

åh vad fina. vilket märke. jag skulle köpa dem på studs om jag hittade dem i butik!

Postat av: aenigma

Clara; Visst är de roliga? jag hittade dem i mamsellens garderob bland alla vantar, mössor och halsdukar när jag rotade runt där. Tror att de har ett par år på nacken? Ska kolla efter en lapp med namn och märke! :)

2007-02-20 @ 17:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback