Hjärta & smärta

Igår var en sådan där fruktansvärt rolig dag som jag hoppas att jag kommer att komma ihåg för resten av mitt liv. Jag hade flow. Och trots att jag imorse helt ville skära av mig halsen på grund av min mini-halsfluss så var det banne mig värt det. För hur spännande är det inte att börja med att knalla iväg för att möta upp skjuts till Åre och middag, få ett telefonsamtal och skynda iväg för att knuffa upp klasskamrater som kraschat i diket med bilen och skallra tänder i 13 minus grader och 5 dm nysnö?
Och detta var ju bara början...
Middagen var så extremt god att jag antagligen hade pasta i öronen och den Piggelingoda cidern förhöjde både smaklökarna och vårt humör avsevärt, trots att det borde varit omöjligt. Ord som "japasatter" (jag skulle säga japaner, ändrade mig till asiater mitt i och det blev som det blev...) och "bajsoletterna" (C skulle säga bajamaja, fråga inte ens hur hon fick det till bajsoletterna...) myntades. 
För att göra en lång historia kort så avslutades det hela med prestigefylld bowling då jag, som vanligt, fick lomma över till skorna med karborreknäppning eftersom jag har minifötter och sedan utmanade resterande esteter på dramatiskt spelande discobowling. Det finns skäl till att jag kallas Dramaqueen och det finns foto på när jag sitter på knä på bowlingbanan och skrattar/gråter/skriker/gör V-tecken och gör glädjeskutt över tre bowlingklot... iförd klänning. 
I vanliga fall är jag måhända världens sämsta bowlare men igår kickade jag ass och alla, förutom en då, fick se sig besegrade av mig och mina killer hands.  
1
Idag har jag fruktansvärt ont i halsen efter all sång, skrik, skratt och onödigt babbel men det är värt varenda smärtande sekund. För jag hade så fruktansvärt roligt. Tänk att middag, bowling, dumma citat och skamlösa erbjudande om toalettinviter kan vara så kul...

Idag har jag ett gäng en gång levande, nu tyvärr döda djur blandat med siden runt min svidande hals. Jag ber om ursäkt för mitt bestialiska beteende men det var inte jag som mördade dessa minkar för att pryda mig själv med. Men det finns inget bättre mot förkylda Aennigmor och ajaj-ande halsar än varm och mysig päls.

2

På senaste tiden har jag fått så himla mycket fint beröm gällande mina illustrationer och smycken och det värmer verkligen! Jag uppskattar varenda ord.
Hade inte ens tänkt tanken att någon skulle vilja ha någon av mina illustrationer på sin vägg men när jag fick förfrågan så sa jag naturligtvis ja! Det är ju bara jätte kul om någon vill göra en beställning för en liten summa pengar, för något som jag gjort. Så snart kommer en modebloggande raring att ha en äkta Aenigma på sin vägg hemma i stort format. Om någon annan är nyfiken så maila på; [email protected]

Nu ska jag äta middag och sedan göra ett halsband av massor av sötvattenspärlor till klasskamrat M. Hennes snö-halsband gick sönder och jag ska ommodifiera det till någonting nytt. :)

Kommentarer
Postat av: alice

vilken fin päls sjal blir lite avis :)

Postat av: julia

för hur mkt säljet du dina illustrationer?! jag kaske ska mejla dig istället!?

2007-01-18 @ 19:47:13
Postat av: Linda

13 storlekar större lät först mycket men sen kom jag på att det bara är storlek 33. Inte alls stort ju! Är det inte svårt att hitta snygga skor? ja, visst är det kul att pärla och göra smycken! jag ska jobba i en pärlaffär imorgon och på lördag!

2007-01-18 @ 20:36:18
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se
Postat av: Linda

13 storlekar större lät först mycket men sen kom jag på att det bara är storlek 33. Inte alls stort ju! Är det inte svårt att hitta snygga skor? ja, visst är det kul att pärla och göra smycken! jag ska jobba i en pärlaffär imorgon och på lördag!

2007-01-18 @ 20:36:18
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se
Postat av: Camilla

haha, sötnos! Du får en anledning den 10 mars, du ska du nämligen komma på bloggträff isthlm! :) eller? Om du vill ha en uggla så kan du maila mig så kan jag skcika hem en till dig om du skickar pengar till mig! :) PUSS

2007-01-18 @ 21:34:31
URL: http://www.stilic.blogg.se
Postat av: Sofie

vilken fin päls!

2007-01-18 @ 21:44:32
URL: http://sofiesofie.blogg.se
Postat av: Anonym

Alice; Tack! Jag älskar den trots att det känns lite hemskt att ha ett dött en gång gulligt djur runt halsen.

Linda; Haha, jag vet. Det var därför jag skrev så. Skulle se om du reagerade. Nej men jag har jätte mycket problem med att hitta fina seriösa skor som inte är rosa och glittriga liksom...;) Pyttefötter har jag som bara passar i pytte-barnskor.

Camilla; Gosh vad roligt. Klart att jag kommer! No doubt about that. Kunde inte ha fåt en bättre anledning ju. Haha :D Tack för inbjudan, sötis!

Sofia;tack!

2007-01-19 @ 19:37:20
Postat av: Torkelgunhild

Your site is best for specialist! i Like IT!

2009-09-17 @ 09:00:34
URL: http://torkelgunhild.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback