Mini spa

Idag är en sådan där dag då jag ska göra nytta, jag ska verkligen det, men vill ändå att det ska var en mysig söndag där jag tog till vara på tiden.
Så om en stund blir det bad och mini spa i mitt badrum samtidigt som jag läser lite läxor och lyssnar på musik. En perfekt mix av nytta och nöje som kommer att göra, förhoppningvsis, att jag blir en avslappnad, härligt doftande, mjuk och harmonisk liten bloggande flicka som kan sitt svenska tal på 10 minuter som ett rinnande vatten.
2

Plockade fram lite av alla mina lotions, badskum & grejer, nagellack, parfymer och tillbehör som jag kan använda mig av idag. Inte allt dock på en gång.
Bland annat; Aromaolja för trötta muskler, badsalt som luktar melon, bodybutter från H&M, skrubbvante, Aroma badskum som doftar eukalyptus, ett par Mavala nagellack, en ylang ylang tvål med peeling effekt, ansiktslotion, duschcremé och badpärlor, nagelfilar, ACOs brun utan sol, Gucci envy me, en fin snodd och världen kanske sötaste badanka med hibiscusar på!

1
Okej, detta är min hand efter att marodören, jag själv, varit i farten igen...
Blev lite frustrerad igår när jag skulle beställa från ellos.se och det gick så långsamt att jag började gnaga på mina naglar. Och när jag gör någonting helhjärtat, och omedvetet, så kan man verkligen inte beskylla mig för att vara slarvig. Ska det göra så görs det ordentligt, och det gör att jag ni har ajaj små fingrar med små stumpar till naglar och sår på tingertopparna. Och torra fingrar eftersom det är vinter uppe på allt gjorde att jag satt och ylade i min säng igår under sömnlös i seattle.
Så jag mosade in massor av fet försvarets hudsalva och annan lotion, packeterade in de värst drabbade stackarna och satte små färgglada snoddar runt för att muntra upp....
Det gör fortfarande ont men jag har mjuka små fingrar som mår liiite bättre i alla fall.

Är det någon mer än jag som tycker att det ser ut som fingerdockor i form av små spölen, alternativt
ku kux klan medlemmar, med kyskhetsbälten?

Kommentarer
Postat av: Karin

Gucci envy har jag med.. helt underbar:) fast ettan är slut nu men fick tvåan i julklapp.. grön flaska.. lite god den:) finns med på min blogg.. ha en fin kväll!

Postat av: sofia

hahaha, garanterar KKK med kyskhetsbälten! Hoppas fingrarna mår bättre!

2007-01-14 @ 18:58:36
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Helena

Okok. Vi kanske inte super 24/7 men vi tänker på alla festligheter i vår gråa vardag iaf. Am I right? Lite iaf? :) Ha en suuuuperbraaa kväll!

2007-01-14 @ 19:36:17
URL: http://www.nogg.se/fancydressed
Postat av: Maja

måste bara säga att du ritar underbart!
det ser nästan ut som liselotte watkins...
finfint:)

2007-01-14 @ 19:58:22
Postat av: Jennie

Hej!
Japp det är mig du mailat till. :) Jag har svarat oxå. Segt när mailen inte funkat kan jag tänka mig. Förresten när det gäller det där med nagelbitande tror jag det finns ett speciellt lack man kan ta på naglarna som smakar illa, så då kan man liksom inte tugga på dem. Tror det finns på apoteket. Vi hörs!

2007-01-14 @ 21:01:52
URL: http://www.misssweetiepie.blogg.se
Postat av: julia

låter som du har en härlig dag! :D

2007-01-14 @ 21:09:39
Postat av: alice

vad skönt med minispa det skulle jag behövt! :)

2007-01-15 @ 08:23:25
URL: http://rosetten.blogg.se
Postat av: Aenigma

Karin; Jag älskar den parfymen. Vann faktiskt min från en tävling i Elle och då hade jag inte sniffat på den innan men nu är jag helt fast. Den är uuunderbar! :)

Sofia; Haha, jo det är nog det! :D Fingrarna är...ajaj fortfarande tyvärr.

Helena; Nej, precis. Vi gör inte dumheter 24/7 men vi tänker på dumheter 24/7! Haha Kvällen var jätte bra, tack, fast det var segt imorse...

Jennie; OH, vad bra! Då var jag rätt ute så att säga. Håller på och funderar som bäst på din bild just nu. :) Jag använder sånt medel för naglarna men gnagar liksom ändå, fast det smakar urk!:(

Julia & Alice; Det var det verkligen cokså. Och man får unna sig sånt då och då! :D

2007-01-15 @ 16:16:53
Postat av: Samvera

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2009-06-16 @ 09:27:39
URL: http://samvera.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback