Age before beauty

Jag tänker inte på några villkor ta ordet i min mun men höstens (där kom det, dock inte verbalt) riktlinjer är lite för omtyckta av mig för att inte tas upp. Den mixade blandningen av gammeldags landlord klassicism, etnoinfluenser, fjärran österns lager på lager av siden och utsökta broderier i detaljerna kontrar det välskräddade svarta med hårda nitar och beslag, varma rostiga toner i överdimensionerat stickade plagg och bleka toner med stick av färgexplosioner. I like it. A lot!
12
Louis Vuitton, supervacker  klänning med spännande drapering och lavyrfärgning. Chloé, klänningen som får mig att vilja investera i grönt grönt grönt och helst i alla nyanser.
456
Bottega Veneta, kombination av matt och glansigt siden och päls får mig att rysa av välbehag. Dior coutoure, rostiga färger i samklang och exklusivitet kontra enkelhet.
3
Gucci, med blandning av tidigt 1900-tal, vackert sminkade ansikten, ridinspiration á la England och de vackra damerna under krigstiden, uniformt och elegant, grått, svart, purpur, guld, stickat och ull, herrmodell i feminin tappning och den svalaste av grace så gör Gucci kanske den vackraste och mest begärliga kollektionen inför, gud förbjude detta ord, hösten?!
Vår/sommar hos modehuset var underbart fin och höst/vinter lika så. Min nya favorit?

Kommentarer
Postat av: HillieBillie

Jag tänker säga som Hanna Wi brukar göra:
I know you lööv me..! ;)

Postat av: Hanna

Haha, you wanna huug me, you wanna kiiss me, you wanna lööve me, Nä men Kajsa, hur länge stannar du där nere i södern egentligen?

2007-07-07 @ 22:51:20
URL: http://msvagabond.blogg.se
Postat av: Lina

Re: Under båstadsveckan skulle jag ha sminkat på Märkesbutiken. Så det är ju lite tråkigt, den goodiebagen hade jag gärna lagt vantarna på! =)
Vad ska du jobba med?

2007-07-08 @ 10:13:56
URL: http://luciouslina.blogg.se
Postat av: Dudy

Håller med, modet i höst passar mig perfekt också :) Kul att nitarna kommer fram till vanliga dödliga och inte endast används av metaldiggare :D

2007-07-08 @ 15:33:28
URL: http://dudy.webblogg.se
Postat av: Missankre

Hejsan
jo jag förstår, hur är det att jobba där under tennis veckan?
kramar =)

2007-07-09 @ 16:53:54
URL: http://missankre.blogg.se
Postat av: Rebeca

sista bilden var ju underbar! allt var rätt! jag längtar till hösten

2007-07-18 @ 14:37:43
URL: http://Rebeza.blogg.se
Postat av: Markusfreya

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

2010-04-13 @ 13:15:53
URL: http://markusfreya.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback