Tennisveckan i Båstad inleds, bratsen invaderar

Jag älskar verkligen Båstad med sitt mysiga läge på bästkusten, närheten till havet, tennisanknytningen, byn i sin helhet och det mesta som hör till. Jag antar att om man spenderat sina somrar där sen man var en två veckors bebbe så gör man det. Och tennisveckan är inget undantag, jag älskar den, och hatar den. För plötsligt blir allt det fina och mysiga ett bratnäste du inte hittar någon annanstans än runt Stureplan i Stockholm. Pengarna flöder i takt med champagnen och flottiga backslicks drar förbi tillsammans med minimala kjolar, kändisar och blonderade flickor med malignt melanom hårdsolade ben. Intressant ett par dagar sedan mest jobbigt.
Och imorgon börjar den där veckan. Tennisveckan. Och jag kan redan känna doften av flottiga frisyrer.

Klädseln framöver lär vara betonad av mestadels sponsorkläder som jag hoppas ska vara retrosnygga i tennisstuk, gärna med en sportig satinjacka, i gult men jag har ingen aning faktiskt än. För imorgon börjar jag mitt, ledig från apoteket och den mest kaotiska veckan under sommaren (Förlåt Emelie!), jobb som mediavärdinna. Först alpina VM, sedan tennisveckan, alltså mina två favoritsporter!

Söta stövlar fick jag i present idag efter min färd som mänsklig och dyngsur pingpongboll över Hallandsåsen i spöregnet och de sitter finfint på fötterna under veckan tillsammans med, förhoppningsvis som sagt, lika fina tennisbetonade kläder! Trés chick.
 Box pleat mini skirt large view

Sen lär det bli en vecka av en hel del sådant här också. Klubben Bottenskrapet skall göra Pepe´s Bodega och Madison till ett trivsamt ställe med sin närvaro...

Kommentarer
Postat av: Jelena

Haha, jag ska också åka dit. Ska bara vara där i ett par dagar, men ändå... :)

Postat av: HillieBillie

Jag tycker att du borde åka hem istället... ;P Hehe. Näe då, men hoppas att du har det bra där nere!

2007-07-07 @ 00:51:34
URL: http://hilliebillie.blogg.se/
Postat av: Lina

Där skulle jag ha varit hela veckan & jobbat =)

2007-07-07 @ 12:37:32
URL: http://luciouslina.blogg.se
Postat av: Sassy

Söta stövlar!

2007-07-07 @ 21:57:33
URL: http://eurotrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback